Η Huawei μπορεί σύντομα να λανσάρει Smart TV 100 ιντσών

3 Ιουλίου, 2024

Η Huawei φαίνεται να εξελίσσει μια γιγαντιαία Smart TV 100 ιντσών. Αυτό το νέο προϊόν αναμένεται να έχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και να φέρνει εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου.

Όπως σημειώνει ο tipster του Weibo @FixedFocus, η Huawei έχει μια υπερμεγέθη Smart TV 100 ιντσών στα σκαριά, η οποία φυσικά απευθύνεται στους λάτρεις του home cinema αλλά και τους ιδιοκτήτες ιδιαίτερα μεγάλων σπιτιών.

 

Ο tipster προσθέτει ότι η νέα Smart TV θα φέρει πιθανότατα πολλά συναρπαστικά εφέ κινηματογραφικού επιπέδου. Δυστυχώς δεν μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι οι πρωτοποριακές λύσεις έχουν να κάνουν τόσο με τον τρισδιάστατο ήχο όσο και με την εικόνα. Νωρίτερα, ο ίδιος tipster επεσήμανε ότι η έξυπνη τηλεόραση 100 ιντσών της Huawei μπορεί να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει την κυκλοφορία αυτή.

Μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη τηλεόραση είναι η Huawei Smart TV V98 η οποία προσφέρει ένα εξαιρετικό αντιθαμβωτικό πάνελ, δυνατότητες AI και AiMax Cinema. Η τηλεόραση αυτή βασίζεται σε ένα τετραπλό τσιπ Swan 818 σε συνδυασμό με 4 x Mali-G51.

Η συσκευή διαθέτει 4GB RAM και 64GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κάμερα αυτόματης ανύψωσης, WLAN 2,4GHz και 5GHz, τροφοδοσία 600W, HDMI 2.0, USB 3.0 και προβολή εικόνας με ένα άγγιγμα NFC.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R