Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες των Honor Magic V3 και Magic Vs3

3 Ιουλίου, 2024

Η Honor είναι έτοιμη να ανακοινώσει τα αναδιπλούμενα Magic V3 και Magic Vs3 σε ειδική εκδήλωση στην Κίνα στις 12 Ιουλίου. Το Magic V3 έχει ήδη το δικό του teaser στο οποίο δηλώνει ότι θα είναι ακόμα πιο λεπτό από το Magic V2, το οποίο σημειωτέο κυκλοφόρησε το 2023 και εξακολουθεί να είναι το λεπτότερο αναδιπλούμενο smartphone.

Το Magic Vs3 από την άλλη αναμένεται να είναι μια πιο προσιτή έκδοση του V3. Τώρα έχουν διαρρεύσει εικόνες και για τα δύο, που δείχνουν καθαρά την σχεδίαση των συσκευών. Για το V3 δυστυχώς το μόνο που έχουμε είναι μέρος της πίσω πλευράς, αλλά είναι αρκετό για να δούμε το πολύ μοναδικό σχήμα της κύριας κάμερας.

Φυσικά η Honor θα χρησιμοποιήσει συνθετικό δέρμα τουλάχιστον σε ορισμένες εκδόσεις του V3, όπως αυτή εδώ. Είναι επίσης πιθανό ότι άλλες χρωματικές εκδόσεις θα έρθουν με διαφορετικό χρώμα στο πλαίσιο και στο camera island.

Στο Magic Vs3 η διαρροή είναι πιο χορταστική, καθώς στην εικόνα βλέπουμε ολόκληρο το πίσω μέρος του μαζί με την εξωτερική οθόνη, η οποία είναι κυρτή στη δεξιά πλευρά. Το μοντέλο που απεικονίζεται εδώ έχει επίσης μια πλάτη από συνθετικό δέρμα.

Αναμφίβολα και τα δύο foldable φαίνονται εντυπωσιακά, και περιμένουμε να δούμε πόσο πιο λεπτά κατάφερε να τα κάνει η Honor.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R