Διαρρέει η πρώτη εικόνα του Xiaomi Mix Fold 4

3 Ιουλίου, 2024

Το Xiaomi Mix Fold 4 λέγεται ότι θα είναι το νέο λεπτότερο αναδιπλούμενο στην αγορά όταν κυκλοφορήσει. Φιλοδοξεί λοιπόν να πάρει το στέμμα από το Honor Magic V3 που λανσάρεται την επόμενη εβδομάδα.

Σήμερα διέρρευσε μια εικόνα που δείχνει την πλάτη του Mix Fold 4, σε μια έκδοση με συνθετικό δέρμα κάτι που τείνει να γίνει παράδοση στα σύγχρονα foldable. Σημειώστε ότι η εικόνα αυτή δεν απεικονίζει το τελικό προϊόν, οπότε κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν μέχρι την κυκλοφορία του τηλεφώνου.

Το τηλέφωνο διαθέτει τέσσερις οπίσθιες κάμερες όπως και ο προκάτοχός του, αλλά η διάταξη των φακών είναι διαφορετική.
Η πηγή αυτής της διαρροής επιβεβαίωσε ότι το Mix Fold 4 θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 8 Gen 3 SoC της Qualcomm και θα έχει πάχος κάτω από τα 10 χιλιοστά. Θα διαθέτει επίσης κύρια κάμερα 50 MP, πιστοποίηση IPx8 για αντοχή στο νερό και μπαταρία 5.000 mAh ή μεγαλύτερη.
Πιο συγκεκριμένα στον τομέα της κάμερας, ο αισθητήρας θα έχει μέγεθος 1/1,55″ θα υπάρχει τηλεφακός 60 MP 1/2,8″ 2x με αισθητήρα OmniVision OV60A, μια ultra wide κάμερα 12 MP και ενας τηλεφακός 10 MP με περισκόπιο και οπτικό ζουμ 5x.

Παλαιότερες φήμες υποστήριζαν ότι το Mix Fold 2 θα κυκλοφορήσει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο clamshell foldable της Xiaomi, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να το επιβεβαιώσουμε.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R