Η HUAWEI συνεχίζει την “επίθεσή” της με νέα laptop, tablets κατηγορίας φτερού, τηλεοράσεις και λύσεις για το έξυπνο σπίτι

16 Μαΐου, 2023

Στις 18 Μαΐου, η Huawei διοργανώνει το Summer 2023 Launch Conference και λανσάρει διάφορες νέες συσκευές για τους καταναλωτές στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων smartwatch, tablets, notebooks κλπ. Αυτός είναι ο τρίτος συνεχόμενος μήνας γεμάτος δράση για την Huawei μετά την παρουσίαση της σειράς Huawei P60 τον Μάρτιο και την επίσημη παρουσίαση της σειράς Nova 11 τον Απρίλιο.

Huawei Watch 4 series:
Η Huawei έχει ήδη παρουσιάσει αυτό το ρολόι για την παγκόσμια αγορά, αλλά η εταιρεία έχει φυλάξει κάποιες εκπλήξεις για τους Κινέζους καταναλωτές.
Αυτό το έξυπνο wearable το οποίο είχαμε την χαρά να απολαύσουμε στο Μόναχο θα τεθεί επικεφαλής της παρουσίασης της 18ης Μαΐου, φέρνοντας νέο σχεδιασμό, τεχνολογίες και μεγαλύτερη οθόνη.

Huawei MatePad Air και Mini
Κάνοντας την εμφάνισή τους πρώτα κάτω από την ομπρέλα του brand MatePad, τα “MatePad Air” και “Mini” είναι τα δύο νέα μέλη στην κατηγορία «φτερού». Αυτά αναμένεται να καθιερώσουν τη Huawei στην κατηγορία των ελαφριών tablet και να δώσουν άμεση μάχη με τα Apple iPad Air και iPad Mini.

Huawei MateBook E 2023:
Αυτό το 2 σε 1 υβρίδιο φορητού υπολογιστή και tablet θα φέρει αναβαθμίσεις επεξεργαστών και νέες βελτιστοποιήσεις. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, η Huawei θα το εξοπλίσει με ένα chipset 12th Gen intel για καλύτερες επιδόσεις. Ωστόσο, θέλουμε να δούμε κάποιες νέες βελτιώσεις στην εμφάνισή του.

Huawei MateBook X Pro, 14s και 16s 2023
Αυτή η τριάδα φορητών υπολογιστών είναι έτοιμη να μας καταπλήξει με αύξηση των επιδόσεων χάρη στους επεξεργαστές intel 13ης γενιάς. Η εταιρεία έχει επίσης ετοιμάσει και εκδόσεις με μεγάλη μνήμη για τα MateBook X Pro 2023, MateBook 14s και MateBook 16s.

Huawei Vision 3:
Μια νέα σούπερ μεγάλη έξυπνη τηλεόραση. Η σειρά Huawei Vision 3 επιβεβαιώνεται επίσης ότι θα παρουσιαστεί επίσης στην επερχόμενη εκδήλωση. Η εταιρεία έχει επικεντρωθεί περαιτέρω στην ομαλότητα της εικόνας με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επίσης, ενδέχεται να δούμε κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση αυτής της μεγάλης έξυπνης οθόνης.

Έξυπνες λύσεις για ολόκληρο το σπίτι της Huawei
Η σειρά έξυπνων λύσεων για ολόκληρο το σπίτι της Huawei πρόκειται να εισέλθει στην τέταρτη γενιά. Στις 18 Μαΐου 2023, η Huawei θα κυκλοφορήσει την έκδοση Whole House Smart Solution 4.0, η οποία φέρνει νέες βελτιώσεις στη σύνδεση συσκευών και την ενσωμάτωση σε σύγκριση με την έκδοση 3.0.

Ναι, θα μπορούσαν να μας περιμένουν και άλλες ανακοινώσεις στην εκδήλωση παρουσίασης και είμαστε αρκετά σίγουροι ότι αυτή η ανακοίνωση δεν θα μας απογοητεύσει.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R