Η Lenovo θέλει να φέρει ξανά στο προσκήνιο τα gaming tablets με το Legion

14 Μαρτίου, 2024

Έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια αναγέννηση στις φορητές συσκευές gaming; Οι περισσότερες εταιρείες σπεύδουν να δείξουν τις δικές τους προτάσεις ενώ ακόμη και η μεγάλη Sony ακούγεται ότι σχεδιάζει να μπει για άλλη μια φορά στην portable gaming κατηγορία συσκευών.

Μάλιστα σε μια αναπάντεχη κίνηση, η Lenovo μόλις ανακοίνωσε την επέκταση της διαθεσιμότητας για το Lenovo Legion Tab, ένα tablet Android το οποίο έχει σχεδιαστεί για gaming. Το tablet που αρχικά κυκλοφόρησε στην Κίνα, διαθέτει οθόνη 8,8 ιντσών και τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 8+ Gen 1, έχει 12 GB RAM και 256 GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 6550 mAh. Το tablet διαθέτει επίσης προσαρμοσμένο σύστημα ψύξης της Lenovo, καθώς και haptic feedback για ακόμη καλύτερο gaming.

Κατά κάποιον τρόπο, το tablet Legion μας θυμίζει λίγο κάποιες προτάσεις από το παρελθόν όπως το NVIDIA Shield Tablet. Αν και σε μια εποχή που υπάρχουν dedicated gaming κινητά η παρουσίαση ενός tablet είναι κάπως περίεργη, θα λέγαμε ότι η κατηγορία αυτή είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα ανέβει αρκετά.

Σε κάθε περίπτωση, το Lenovo Legion Tab θα φτάσει σύντομα για επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία, με προτεινόμενο κόστος τα €599.