Η LG αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία πλύσης με τη νέα λύση πλυντηρίου και στεγνωτηρίου

10 Ιανουαρίου, 2022

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει έναν πιο έξυπνο, πιο ευέλικτο τρόπο για το πλύσιμο των ρούχων με τη νέα λύση πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, καθώς και το LG WashTower. Οι νέες λύσεις διαθέτουν βελτιωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης Direct Drive (AI DD) της LG, την αναγνωρισμένη τεχνολογία ατμού και μια σειρά λειτουργιών που κάνουν το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων πιο βολικό από ποτέ.

Με τη βελτιωμένη τεχνολογία AI DD της LG, η νέα λύση της LG προσφέρει εξατομικευμένη απόδοση, εφόσον μπορεί να ανιχνεύσει τον όγκο του φορτίου πλύσης, τον τύπο υφάσματος και το επίπεδο λερώματος ενός ρούχου, προσθέτοντας αυτόματα τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και προσαρμόζοντας το στυλ πλύσης για βελτιστοποιημένο καθαρισμό . Το νέο πλυντήριο ενσωματώνει την τεχνολογία ατμού της LG, που προσφέρει καθαριότητα και φρεσκάρισμα στα ρούχα. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, η λειτουργία Smart Pairing της LG στέλνει πληροφορίες από το πλυντήριο στο στεγνωτήριο, προτείνοντας τον βέλτιστο κύκλο στεγνώματος.

Το πρώτο μοντέλο στεγνωτηρίου εξοπλισμένο με τεχνολογία AI DD της LG διαθέτει έναν νέο κύκλο AI που προσθέτει τον ακριβή έλεγχο κίνησης και επιλέγει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τη βέλτιστη φροντίδα των υφασμάτων και ταχύτερους χρόνους στεγνώματος. Η τεχνολογία AI της LG επιτρέπει επίσης στη συσκευή να «μαθαίνει» τη ρουτίνα πλυσίματος των ρούχων και τις προτιμήσεις του χρήστη για να παρέχει εξατομικευμένες επιλογές στεγνώματος κάθε φορά. Ένας αισθητήρας με υπέρυθρο φως μετρά με ακρίβεια τη θερμοκρασία των ρούχων κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος και κάνει ρυθμίσεις αυτόματα για να εξασφαλίσει ομοιόμορφο στέγνωμα. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλες συνδυαστικές λύσεις πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, με τη λειτουργία pairing Bluetooth, και οι δύο συσκευές μπορούν να ελέγχονται εύκολα και απλά από τον πίνακα ελέγχου του πλυντηρίου.


Με τον εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο, το πιο πρόσφατο WashTower της LG με στεγνωτήριο DUAL Heat Pump είναι μια βελτιωμένη εναλλακτική επιλογή σε σχέση με τη συμβατική λύση τοποθέτησης του στεγνωτηρίου πάνω από το πλυντήριο. Το πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης χρησιμοποιεί τεχνολογία AI DD για να προσφέρει καθαρά, φρεσκαρισμένα ρούχα, ενώ το στεγνωτήριο αξιοποιεί την τεχνολογία LG DUAL Inverter Heat Pump για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στεγνώνοντας σε χαμηλή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος. Με χαμηλότερο συνολικό ύψος, το LG WashTower βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του που απαιτεί λιγότερη απόσταση από τον πίσω τοίχο. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός απαλλάσσει επίσης τους χρήστες από την ταλαιπωρία της πρόσβασης και του καθαρισμού των πίσω αγωγών.
Συνδυάζοντας την εξαιρετική απόδοση με το εκλεπτυσμένο στυλ, η νέα λύση συσκευών της LG ταιριάζει απόλυτα στους περισσότερους χώρους και τα είδη διακόσμησης. Το WashTower διαθέτει μαύρες πόρτες από φιμέ γυαλί, διακοσμητικά στοιχεία χρωμίου και φινίρισμα από μαύρο ατσάλι για εξαιρετική διάρκεια ζωής της συσκευής και υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές. Ο απρόσκοπτος σχεδιασμός συμβάλλει στην εύκολη ενσωμάτωση της συσκευής στον χώρο, προσφέροντας μια μινιμαλιστική, σύγχρονη αισθητική με ένα εύκολα προσβάσιμο Center Control πάνελ.