Η Master & Dynamic παρουσιάζει τα πολυτελή ασύρματα ακουστικά MW09 με ANC

8 Νοεμβρίου, 2023

Η Master & Dynamic, η πολυτελής μάρκα ήχου με έδρα τη Νέα Υόρκη, παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία – τα ενεργά ασύρματα ακουστικά με ακύρωση θορύβου MW09.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα της M&D, ο σχεδιασμός αποτελεί κορυφαίο στοιχείο, και έτσι κάθε ζευγάρι ακουστικών MW09 είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και γυαλί ζαφειριού. Διατίθενται επίσης σε έξι πολυτελή χρώματα. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από:

  • κλασικό μαύρο με μαύρο περίβλημα αλουμινίου
    καθαρό λευκό και ασημί με ασημί θήκη αλουμινίου
    χρυσό με χρυσή θήκη αλουμινίου

Για όσους προτιμούν κάτι πιο ανθεκτικό, υπάρχουν τρεις πρόσθετες επιλογές – πράσινο, μπλε και gunmetal, οι οποίες διαθέτουν μια στιβαρή θήκη φόρτισης από Kevlar.

Τα ακουστικά M&D MW09 διαθέτουν δυνατότητες βελτίωσης της ομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη που υπόσχονται καθαρότητα ακόμη και στα πιο πολυσύχναστα περιβάλλοντα. Η συνδεσιμότητα αποτελεί επίσης βασική εστίαση, με το Bluetooth 5.4 να εξασφαλίζει απρόσκοπτη και αξιόπιστη σύνδεση με τις συσκευλες. Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με προσαρμοσμένους οδηγούς βηρυλλίου 11 mm που προσφέρουν την πιο εντυπωσιακή ηχητική απόδοση που έχουμε ακούσει από προϊόν της Master & Dynamic μέχρι σήμερα. Τα ακουστικά είναι έτοιμα για το μέλλον, καθώς είναι συμβατά με το Snapdragon Sound και το Auracast της Qualcomm.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των M&D MW09 είναι ένα σημαντικό σημείο πώλησης. Ενώ ανταγωνιστές όπως τα AirPods Pro προσφέρουν έως 6 ώρες αναπαραγωγής με μία φόρτιση και συνολικά 30 ώρες με τη θήκη φόρτισης, τα MW09 ανεβάζουν σημαντικά το επίπεδο, παρέχοντας έως και 16 ώρες ακουστικής απόλαυσης με μία φόρτιση, σε συνδυασμό με επιπλέον 32 ώρες χάρη στην ασύρματη θήκη φόρτισης. Ωστόσο, αυτά τα νούμερα είναι εφικτά μόνο με απενεργοποιημένο το ANC. Η ενεργοποίηση του ANC μειώνει το χρόνο ακρόασης στις 12 ώρες ανά φόρτιση, ο οποίος φυσικά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικός.

Με τιμή 349 δολάρια για την παραλλαγή με θήκη αλουμινίου και 399 δολάρια για την επιλογή με θήκη Kevlar, το MW09 διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για τον απαιτητικό ακροατή.
Το MW09 θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία ή αγορά από τις 14 Νοεμβρίου 2023.