Η μεσαία κατηγορία γίνεται πιο ελκυστική με την νέα σειρά Redmi Note 13

19 Σεπτεμβρίου, 2023

Στην πλούσια σε ειδησεογραφία κατηγορία των smartphones, τα iPhone 15 και το πρωτοποριακό Huawei Mate 60 κλέβουν τα πρωτοσέλιδα τις τελευταίες ημέρες. Και όμως, υπάρχει ένα μικρό «διαμάντι» της μεσαίας κατηγορίας το οποίο έρχεται σύντομα στην αγορά.

Μιλάμε φυσικά για την σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Σεπτεμβρίου!
Η σειρά Redmi Note 13 περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις: το κανονικό Redmi Note 13, το Redmi Note 13 Pro και τη ναυαρχίδα Redmi Note 13 Pro+. Ενώ ολόκληρη η σειρά υπόσχεται πολλά, τα Pro μοντέλα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ειδικά στον τομέα των καμερών.

Ας μιλήσουμε για κάμερες – τα Redmi Note 13 Pro+ και Redmi Note 13 Pro είναι εξοπλισμένα με τον γνωστό αισθητήρα 200MP Samsung HP3 Explorer Edition ο οποίος έχει μέγεθος 1/1,4 ιντσών. Προσθέστε σε αυτό έναν φακό 7P και ένα ευρύ διάφραγμα f/1,65, μαζί με τη μαγεία της διπλής σταθεροποίησης εικόνας OIS + EIS και έχετε ένα άκρως ελκυστικό πακέτο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – η Redmi έχει επίσης εφαρμόσει επίστρωση ALD για να μειώσει τις ανακλάσεις του φακού, με αποτέλεσμα μαγευτικές εικόνες χωρίς ενοχλητικό θόλωμα.

Αλλά και στις λήψεις σε χαμηλό φωτισμό φαίνεται τα νέα Pro Redmi να τα πηγαίνουν περίφημα. Τα δείγματα της κάμερας του Redmi Note 13 Pro+ είναι εντυπωσιακά και δείχνουν ότι η Xiaomi έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα αυτό.

Για τους πιο δημιουργικούς, η Redmi έχει προσθέσει τέσσερα travel φίλτρα – Warm Cyan, Forest Green, Negative και Vivid – τα οποία επιτρέπουν στον δημιουργό να προσθέσει την δική του προσωπική «πινελιά» στις εικόνες.

Μπορεί λοιπόν οι ναυαρχίδες να μας θαμπώνουν με τα premium χαρακτηριστικά τους, αλλά η μεσαία κατηγορία βελτιώνεται σημαντικά, και κινητά όπως τα Redmi Note 13 αναμένεται να κάνουν την διαφορά.

Πηγή