Η Microsoft ενώνει τα Word, Excel και PowerPoint σε μια εφαρμογή για Android και iOS

5 Νοεμβρίου, 2019

Η Microsoft επιτέλους δίνει την απαραίτητη βαρύτητα στο Android και κάνει την χρήση των δημοφιλέστερων εφαρμογών της σουίτας Office σημαντικά πιο απλή για όλους τους χρήστες.Έτσι από εδώ και πέρα δεν θα χρειάζεται να κατεβάζετε ξεχωριστά τα Word, Excel και PowerPoint καθώς όλες αυτές θα ενωθούν σε μια και μοναδική εφαρμογή.


Η εφαρμογή αυτή βρίσκεται σε έκδοση beta στο Test Flight program της Apple, και θα είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν κειμενογράφο, spreadsheets και παρουσιάσεις χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν εφαρμογές. Μάλιστα θα υπάρχει και η δυνατότητα να φωτογραφίζετε ένα έγγραφο και αυτό να μετατρέπεται σε αρχεία Word ή Excel τα οποία θα μπορείτε να επεξεργαστείτε.

Οι εφαρμογές της Microsoft είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλείς στο mobile λειτουργικό της Apple και μετράνε περισσότερα από 1 δις downloads, αλλά η αλλαγή αυτή θα τις κάνει σίγουρα ακόμη πιο ελκυστικές.
Φυσικά η Microsoft θα συνεχίσει να διαθέτει και μεμονωμένες τις εφαρμογές της καθώς δεν είναι λίγοι οι χρήστες που χρειάζονται μόνο μια από αυτές.