Το Xiaomi Mi CC9 Pro δοκιμάζεται από το DXOMark και χτυπάει κορυφή!

5 Νοεμβρίου, 2019

Το DXOMark δοκιμάζει το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium και του δίνει μια βαθμολογία που το βάζει στην κορυφή, παρέα με το Huawei Mate 30 Pro! Αυτό φυσικά είναι μια τεράστια επιτυχία για την Xiaomi η οποία τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι «παίζει» μαζί με τους μεγάλους της φωτογραφίας!

Το Xiaomi Mi CC9 Pro είναι η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi η οποία διαθέτει οθόνη 6,47’’ AMOLED, μια τεράστια μπαταρία 5260mAh και μια εντυπωσιακή πενταπλή κάμερα. Η κάμερα αυτή έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάταξη και αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 108MP ο οποίος δίνει φωτογραφίες 27MP, μια κάμερα ultra wide των 20MP, δύο τηλεφακούς- εκ των οποίων ο ένας είναι 12MP και έχει 2x zoom (50mm) ο δεύτερος 5MP με 5x zoom(94mm)- και μια κάμερα 2MP για λήψεις macro.

To DXOMark δοκίμασε εκτενέστατα την κάμερα του νέου Xiaomi και την βαθμολόγησε με 121, ένα σκορ που μέχρι σήμερα είχαμε δει μόνο από το κορυφαίο Huawei Mate 30 Pro. Μάλιστα στην δοκιμή αναφέρεται ότι το κινητό τα πήγε περίφημα σε όλα τα φωτογραφικά σενάρια στα οποία δοκιμάστηκε και είχε άριστη ευκρίνεια, μειωμένο θόρυβο γρήγορο και ακριβές σύστημα εστίασης και καλή συμπεριφορά στις νυχτερινές λήψεις. Στα αρνητικά παρατηρήθηκε κάποια έλλειψη στην οξύτητα των εικόνων, μειωμένο δυναμικό εύρος σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και κάποια frame drops στην λήψη βίντεο.
Η κορυφή των φωτογραφικών κινητών λοιπόν έχει έναν νέο διεκδικητή και περιμένουμε με αγωνία να πάρουμε το νέο κινητό της Xiaomi στα χέρια μας για τις δικές μας δοκιμές.

 

DXOMARK