Η νέα Insta360 ONE X2 ανεβάζει την τεχνολογία των action cameras σε νέο επίπεδο!

29 Οκτωβρίου, 2020

Από action cameras άλλο τίποτα η αγορά σήμερα. Το εκπληκτικό βέβαια είναι ότι οι κάμερες τελευταίας γενιάς έχουν βελτιωθεί σημαντικά και δεν έχουν καμία σχέση με τα δύσχρηστα απλοϊκά gadgets που ίσως να θυμάστε από μερικά χρόνια πριν.

Πάρτε για παράδειγμα την νέα Insta360 ONE X2 η οποία έχει φανταστικές λειτουργίες και προσφέρει ακόμη πιο φανταστική ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει λήψη 360 μοιρών σταθεροποιημένου βίντεο ανάλυσης 5,7Κ, έχει μια όμορφη και πρωτότυπη στρογγυλή οθόνη και ενσωματώνει εργαλεία για την επεξεργασία του υλικού που τραβάτε.

Προσφέρει 4 διαφορετικά modes λήψης, τα 360, Steady Cam, InstaPano και MultiView. Στο 360 η κάμερα κάνει λήψη βίντεο σε 360 μοίρες, στο Steady κάνει ηλεκτρονική σταθεροποίηση, στο InstaPano έχετε φανταστικά πανοράματα με ένα απλό κλικ και τέλος στο MultiView κάνετε ταυτόχρονη λήψη και από τις δύο πλευρές της κάμερας.

Την σταθεροποίηση αναλαμβάνει η τεχνολογία FlowState της Insta360 ενώ νέα προσθήκη είναι το Deep Track, ένας νέος αλγόριθμος που επιτρέπει την αναγνώριση των αντικειμένων με φωνητικές εντολές ή tap επάνω στην οθόνη. Όταν φορτώσετε το τελικό βίντεο στην εφαρμογή της εταιρείας αυτομάτως αναγνωρίζονται άνθρωποι, ζώα και άλλα κινούμενα αντικείμενα τα οποία και κρατάει στο κέντρο του κάδρου.

Η κάμερα φυσικά περνάει προδιαγραφές IPX8 κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στο νερό σε βάθος έως και τα 10 μέτρα. Με την ειδική θήκη μπορείτε να την κατεβάσετε έως και τα 45 μέτρα.
Στο εσωτερικό της υπάρχει μια μπαταρία 1630mAh η οποία είναι αρκετή για λήψεις διάρκειας 80 λεπτών ενώ τέλος στην εποχή της πανδημίας δεν θα μπορούσε να λείπει και η λειτουργία webcam για βιντεοκλήσεις μέσω Zoom, Google Hangouts κλπ. Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι τα κλασικά live streaming σε Facebook, YouTube υποστηρίζονται.

Την νέα action camera μπορείτε να την προ παραγγείλετε από σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας έναντι 490€!

INSTA360 ONE X2