Η νέα τεχνολογία double layer OLED της BOE αυξάνει την διάρκεια ζωής της οθόνης κατά 600%

15 Μαρτίου, 2024

Η BOE έχει έτοιμη μια νέα οθόνη και η HONOR θα είναι η πρώτη που θα την χρησιμοποιήσει. Η νέα τεχνολογία OLED διπλού στρώματος της BOE που χρησιμοποιήθηκε αυξάνει τη διάρκεια ζωής της οθόνης κατά 6 φορές, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία.

Η HONOR το επιβεβαίωσε μέσω μιας ανάρτησης στο Weibo και η εικόνα που ανέβασε η η εταιρεία (φαίνεται παρακάτω), καθώς και η λεζάντα που τη συνοδεύει, δηλώνει ξεκάθαρα μια βελτίωση 600% όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της οθόνης.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Εδώ σημειώνεται επίσης μια αύξηση κατά 40% στην αποδοτικότητα της ενέργειας. Περιττό να πούμε ότι αυτό είναι άλλο ένα τεράστιο πλεονέκτημα αυτής της οθόνης. Φαίνεται ότι το HONOR Magic6 Ultimate θα είναι το τηλέφωνο που θα διαθέτει αυτό το πάνελ. Αυτό το κινητό θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα η εταιρεία. Θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, κατά τη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης όπου θα δούμε το Porsche Design HONOR Magic6 RSR.

Δεν έχουμε πραγματικά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την οθόνη αλλά αν οι ισχυρισμοί της εταιρείας ισχύουν τότε μιλάμε για μια φανταστική εξέλιξη στην τεχνολογία των οθονών που θα δούμε στα μελλοντικά κινητά.