Το HONOR Magic6 Pro τα πηγαίνει περίφημα στις δοκιμές του DXOMARK

15 Μαρτίου, 2024

Το Magic 6 Pro της Honor είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα Android. Το είδαμε από κοντά στο MWC 2024 στην Βαρκελώνη και πραγματικά θα θέλαμε να το δούμε και στην χώρα μας σύντομα. Πρόσφατα, το Honor Magic 6 Pro κατάφερε να επιτύχει εξαιρετικές βαθμολογίες στα benchmark tests του DXOMARK.

Ως εκ τούτου, η συσκευή έλαβε Gold Labels DXOMARK για τις φωτογραφικές δυνατότητες τόσο της πίσω όσο και της selfie κάμερας, ενώ σημείωσε επίσης 155 βαθμούς στην ποιότητα ήχου, 157 βαθμούς στις δοκιμές ποιότητας της οθόνης και 157 βαθμούς στην αντοχή της μπαταρίας. Μετά από αυτές τις επιτυχίες, ο Bond Zhang, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR UK, σχολίασε:

“Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα του HONOR Magic6 Pro και την αναγνώριση από την DXOMARK με πέντε Gold Labels 2024. Αυτό είναι μια απόδειξη της αφοσίωσής μας στο να διευρύνουμε τα όρια του εφικτού με τα smartphones… Το HONOR Magic6 Pro ενσαρκώνει το όραμά μας να προσφέρουμε μια απαράμιλλη εμπειρία χρήσης, συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με σχεδίαση επικεντρωμένη στο χρήστη”.

Να σας θυμίσουμε ότι το Honor Magic 6 Pro έρχεται με chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, συνοδευόμενο από 12GB μνήμης RAM, 512GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και οθόνη OLED 6,8 ιντσών 120Hz με μέγιστη φωτεινότητα 5.000 nits. Διαθέτει επίσης μπαταρία 5.600mAh και τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 50MP, ultrawide κάμερα 50MP και περισκοπικό τηλεφακό 180MP με οπτικό ζουμ 2,5x.