Το Google I/O 2024 και επίσημα στις 14 Μαΐου: Τι θα πρέπει να περιμένουμε

15 Μαρτίου, 2024

Η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι το ετήσιο συνέδριο Google I/O, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2024. Η Google επιβεβαίωσε την ημερομηνία αφού αρκετά μέλη της κοινότητας συμπλήρωσαν το παζλ “Break the Loop”.

Η ημερομηνία της εκδήλωσης I/O σηματοδοτεί παραδοσιακά την ημέρα της κεντρικής ομιλίας, την οποία η Google χρησιμοποιεί για να παρουσιάσει το νέο της hardware και software. Το φετινό I/O δεν αναμένεται να διαφέρει, ξεκινώντας με την κεντρική ομιλία του CEO Sundar Pichai στο Shoreline Amphitheater. Στη συνέχεια, η εκδήλωση στην συνέχεια θα έχει διάφορες ομιλίες και σεμινάρια τα οποία φυσικά απευθύνονται σε προγραμματιστές.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το Google I/O 2024 θα μεταδοθεί σε live streaming, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να το παρακολουθήσει.

Η ηλεκτρονική εγγραφή για την εκδήλωση ξεκινά σήμερα και είναι δωρεάν. Η εγγραφή επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο μέσω ενημερώσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπλέον, οι εγγεγραμμένοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα προφίλ προγραμματιστή για να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους και να αποθηκεύσουν περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντά τους.