Έρχεται το νέο HUAWEI Band 9 και τα ακουστικά HUAWEI FreeLace Pro 2

15 Μαρτίου, 2024

Το Huawei Band 8 ανακοινώθηκε πριν από σχεδόν ένα χρόνο και είχε όμορφη σχεδίαση, ελαφρύ σώμα και μια όμορφη και ευανάγνωστη οθόνη OLED 1,47″. Τώρα όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον αντικαταστάτη του το Band 9 το οποίο σύμφωνα με την Huawei έρχεται σύντομα!

Η Huawei δημοσίευσε αυτό το teaser clip στο X που προσφέρει μια μικρή ματιά στο νέο fitness ρολόι της εταιρείας. Ο συνολικός σχεδιασμός είναι ο ίδιος, ένα στρογγυλεμένο ορθογώνιο που συγκρατεί την οθόνη με γυαλί 2,5D στην κορυφή και ένα κουμπί στο πλάι. Η Huawei υπόσχεται ότι το νέο μοντέλο θα έχει νέα φρέσκια σχεδίαση και εξελιγμένες λειτουργίες.

Εκτός από το fitness band όμως η Huawei όπως φαίνεται θα παρουσιάσει και τα νέα της ακουστικά FreeLace Pro 2. Τα προηγούμενα neckband ακουστικά της αν θυμάστε παρουσιάστηκαν το μακρινό 2020 και ήταν ιδιαίτερα βολικά και με καλή ηχητική απόδοση. Αν κρίνουμε από το προηγούμενο μοντέλο τότε και τα νέα ακουστικά θα έχουν καλή αυτονομία μπαταρίας και φυσικά ενεργή ακύρωση θορύβων.

Τόσο το Band 9 όσο και το FreeLace Pro 2 συνοδεύονται από το #ComingSoon, αλλά η Huawei δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.