Η Nothing παρουσιάζει τα CMF gadgets και κάνει την τεχνολογία ακόμη πιο προσιτή

9 Ιουλίου, 2024

Τα τηλέφωνα της σειράς Nothing έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι σχετικά προσιτά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Τώρα η εταιρεία μέσω του sub brand CMF, πηγαίνει το “προσιτό” ένα βήμα παραπέρα με την παρουσίαση του CMF Phone 1!

Από πλευράς χαρακτηριστικών σίγουρα δεν είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχετε δει τον τελευταίο καιρό, αλλά πιστέψτε με, στο τέλος παίρνετε πολλά περισσότερα από ότι πληρώνετε. Στο εσωτερικό του λοιπόν έχουμε ένα chipset 5G της MediaTek Dimensity 7300, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει επίσης οθόνη Super AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση 2400×1080 και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Το τηλέφωνο διαθέτει διπλή κάμερα η οποία αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 50MP και έναν αισθητήρα βάθους. Έχει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K στα 30fps ενώ δεν λείπει και η selfie κάμερα 16MP στην πρόσοψη. Όσον αφορά τη μπαταρία, έχουμε χωρητικότητα 5.000mAh με φόρτιση 33W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 5W. Για όλα τα παραπάνω η εταιρεία ζητάει μόλις 199 δολάρια!

Ενώ τα περισσότερα μάτια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης προϊόντων της CMF ήταν στραμμένα στο ολοκαίνουργιο CMF Phone 1, η εταιρεία παρουσίασε επίσης μερικές άλλες συσκευές, το CMF Watch Pro 2 και το CMF Buds Pro 2.

Το CMF Watch Pro 2 με τιμή 81ευρώ, διαθέτει κομψό, στρογγυλεμένο σχεδιασμό και εναλλάξιμα πλαίσια, τα οποία περιβάλλουν μια οθόνη AMOLED 1,32 ιντσών. Προσφέρει πάνω από 120 αθλητικές λειτουργίες και παρακολουθεί βασικές μετρήσεις υγείας, όπως καρδιακό ρυθμό, οξυγόνο αίματος και άγχος, ενώ διαθέτει υποστήριξη για κλήσεις Bluetooth, έλεγχο μουσικής, ειδοποιήσεις και απομακρυσμένο έλεγχο της κάμερας. Υπάρχει επίσης προστασία από σκόνη και νερό IP68, καθώς και διάρκεια ζωής μπαταρίας 11 ημερών.

Ακολουθούν τα CMF Buds Pro 2, η τιμή των οποίων ξεκινάει από τα 70 ευρώ. Τα ακουστικά με διπλούς οδηγούς παρέχουν πλούσιο ήχο HiFi, ο οποίος ενισχύεται περαιτέρω από την τεχνολογία LDAC και την πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless. Τα ακουστικά υποστηρίζουν επίσης Advanced Hybrid Active Noise Cancellation (έως 50 dB) για να αποκλείουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο, ενώ 6 μικρόφωνα HD με βελτιωμένη μείωση του θορύβου φωνής και ανέμου εξασφαλίζουν καθαρές κλήσεις.

Επιπλέον, υπάρχει επίσης ενσωματωμένο Spatial Audio Effect για μια πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης- τα ακουστικά μπορούν να διαρκέσουν έως και 43 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R