Η Philips Hue παρουσιάζει την έξυπνη λάμπα Twilight μαζί με μια σειρά νέων προϊόντων φωτισμού

20 Ιουνίου, 2024

Η Philips Hue παρουσίασε πρόσφατα μια σειρά νέων προϊόντων έξυπνου οικιακού φωτισμού, με το Philips Hue Twilight να ξεχωρίζει ως η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση.

Αυτός ο μοναδικός έξυπνος λαμπτήρας έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ποιότητα ύπνου και αφύπνισης, προσομοιώνοντας το ηλιοβασίλεμα και την ανατολή του ήλιου, κάτι που όπως φαίνεται βοηθάει το σώμα μας να κοιμηθεί καλύτερα αλλά και να ξυπνήσει φυσικά. Ο λαμπτήρας εξασφαλίζει τον κατάλληλο φωτισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ανταποκρινόμενος στις φυσικές ενδείξεις του σώματος για φως. Αν και μπορείτε ήδη να προσομοιώσετε την ανατολή και τη δύση του ήλιου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Hue και συμβατούς έξυπνους λαμπτήρες, το Twilight προσθέτει αρκετές προηγμένες λειτουργίες.

Περιλαμβάνει προσαρμόσιμα κουμπιά που εναλλάσσονται μεταξύ έξι σκηνών φωτισμού, όπως Arise και Sleepy. Ένα ειδικό κουμπί ενεργοποιεί τη ρουτίνα ύπνου, η οποία σας προετοιμάζει για τον ύπνο, χαμηλώνοντας σταδιακά το φως με κόκκινους τόνους σε φωτεινότητα μόλις 0,5%, με αποκορύφωμα το απόλυτο σκοτάδι μέχρι να έρθει η ώρα να ξυπνήσετε. Σε αυτό το σημείο, η ρουτίνα αφύπνισης μιμείται τη φυσική ανατολή του ήλιου αυξάνοντας αργά το φωτισμό του δωματίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λαμπτήρας διαθέτει δύο διαφορετικές πηγές φωτός: τον οπίσθιο φωτισμό και την κεφαλή φωτισμού, οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά. Με τιμή στα 280 δολάρια, το Philips Hue Twilight δεν είναι ακριβώς φθηνό, αλλά θα μπορούσε να είναι μια αξιόλογη αγορά για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Η Philips Hue παρουσίασε επίσης πολλά άλλα προϊόντα, μεταξύ αυτών τέσσερις νέους λαμπτήρες Philips Hue Lightguide που διατίθενται σε πέντε premium σχήματα: μικρή σφαίρα, μεγάλη σφαίρα, τρίγωνο, Edison και Ellipse. Η Philips Hue παρουσίασε επίσης την πιο προσιτή μέχρι στιγμής λωρίδα φωτός της, τη νέα Philips Hue Solo, η οποία διατίθεται σε τρία μεγέθη.

Επιπλέον, η Philips Hue λάνσαρε ένα νέο φωτιστικό οροφής χωρίς πλαίσιο, το Datura, διαθέσιμο σε μοντέλα 15 ιντσών και 22,6 ιντσών, στα 300 και 400 δολάρια αντίστοιχα.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R