Η πρώτη παρτίδα των Huawei Pura 70 Ultra και Pro εξαντλείται σε ένα μόλις λεπτό

19 Απριλίου, 2024

Η Huawei παρουσίασε επιτέλους την πολυαναμενόμενη σειρά κινητών Pura 70 και είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι της εταιρείας ήταν πολύ αισιόδοξοι για την πορεία που θα κάνει στην αγορά. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η αισιοδοξία τους ήταν απόλυτα δικαιολογημένη!


Τα θετικά μηνύματα ήρθαν από τις μεγάλες ουρές που σχηματίστηκαν σε όλα τα φυσικά καταστήματα στα οποία υπήρχαν τα κινητά της σειράς. Αποτέλεσμα; Το πρώτο στοκ συσκευών Pura 70 Pro και Pura 70 Ultra έγινε sold out μέσα σε περίπου ένα λεπτό.


Επόμενο κύμα πωλήσεων σε λίγες ώρες!
Τα καλά νέα είναι ότι η Huawei ενημέρωσε ότι το επόμενο κύμα πωλήσεων θα ξεκινήσει μέσα σε λίγες ώρες και ότι τα Pro και Ultra θα είναι διαθέσιμα τόσο στα online όσο και στα φυσικά καταστήματα.
Σύμφωνα με τον Senior Director of Wireless Smartphone Strategic Services του TechInsights, η σειρά Pura 70 θα συνεχίσει την επιτυχία που έκανε το Mate 60 και με αυτόν τον ρυθμό τα κινητά της νέας σειράς μπορούν να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τις 10 εκατομμύρια μονάδες φέτος.
Η σειρά Pura 70 δείχνει μια φανταστική δυναμική στην αγορά και όπως φαίνεται θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος στην κατηγορία παρά τις όποιες απαγορεύσεις και κυρώσεις από την δύση.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R