Η RedMagic παρουσίασε την πλατφόρμα X-Gravity 2.0 και το χειριστήριο Shadow Blade 2

20 Νοεμβρίου, 2023

Η σειρά RedMagic 9 Pro πρόκειται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 23 Νοεμβρίου. Η πολυαναμενόμενη σειρά gaming κινητών υπόσχεται να αναβαθμίσει την gaming εμπειρία με ένα πλήθος χαρακτηριστικών αιχμής.

Μια σοβαρή αναβάθμιση είναι η εισαγωγή της πλατφόρμας X-Gravity Platform 2.0, που ενισχύει την ευελιξία του παιχνιδιού. Η νέα λειτουργία επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση στη λειτουργία gamepad, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία για δημοφιλή παιχνίδια. Επιπλέον, η λειτουργία Super Classic Mode υποστηρίζει μεγάλες οθόνες και περιφερειακά, επιτρέποντας την αναπαραγωγή κορυφαίων τίτλων 3A σε handheld format.

Στην καρδιά αυτού του gaming κινητού βρίσκεται το Red Core R2 PRO, ένα αυτοαναπτυγμένο τσιπ παιχνιδιών, το οποίο διαθέτει επιλογές προσαρμογής για την αφή, τη δόνηση, τον ήχο, τα εφέ φωτισμού και έξυπνους αλγόριθμους αναγνώρισης σκηνών. Αυτό υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού, θέτοντας τον έλεγχο σταθερά στα χέρια του χρήστη.

Τη σειρά RedMagic 9 Pro συνοδεύει το χειριστήριο παιχνιδιών RedMagic Shadow Blade 2. Με εργονομικό σχεδιασμό και ασύμμετρη διάταξη για μεγαλύτερη άνεση, το χειριστήριο στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το mobile gaming μετατρέποντας το τηλέφωνο στην απόλυτη “φορητή κονσόλα”.

Στο εσωτερικό της σειράς RedMagic 9 Pro βρίσκουμε τον τρομερό επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 ο οποίος εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις. Η συσκευή συνδυάζει κομψή σχεδίαση με πρακτικά χαρακτηριστικά όπως την μπροστινή κάμερα κάτω από την οθόνη, υποστήριξη για τηλεχειριστήριο υπέρυθρων, δυνατότητες NFC και την δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματων ακουστικών 3,5 mm.

Με μια ολοκληρωμένη σουίτα χαρακτηριστικών που αποσκοπούν στην ενίσχυση της εμπειρίας gaming, η σειρά RedMagic 9 Pro είναι έτοιμη να κερδίσει τους απανταχού gamers που ψάχνουν μια φορητή κονσόλα με υψηλές δυνατότητες.

Πηγή

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R