Η Samsung αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα του One UI 6.1 και τα χαρακτηριστικά Galaxy AI που φέρνει

22 Φεβρουαρίου, 2024

Από την ημέρα παρουσίασης της σειράς Samsung Galaxy S24, η Samsung μας διαβεβαίωσε ότι το One UI 6.1 – το λογισμικό που έκανε το ντεμπούτο του με αυτά τα τηλέφωνα – θα ήταν διαθέσιμο και σε άλλες συσκευές. Τώρα, η εταιρεία δίνει ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ξεκινήσει αυτή η αναβάθμιση.

Σύμφωνα με τη Samsung, το One UI 6.1 θα αρχίσει να κυκλοφορεί στη σειρά Galaxy S23 (συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S23 FE), το Galaxy Z Fold 5, το Galaxy Z Flip 5 και τη σειρά Galaxy Tab S9 ξεκινώντας από τα “τέλη Μαρτίου”. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν ήταν πιο συγκεκριμένη από αυτό. Είχαμε ακούσει προηγουμένως αυτό το χρονοδιάγραμμα μέσω μιας διαρροής, αλλά τώρα πιά έχουμε και επίσημη επιβεβαίωση.

Μαζί με αυτή την επιβεβαίωση του χρονοδιαγράμματος, η Samsung επιβεβαιώνει επίσης ότι όλα τα χαρακτηριστικά Galaxy AI που ξεκίνησαν με τη σειρά Galaxy S24 έρχονται σε αυτά τα παλαιότερα τηλέφωνα. Αυτό περιλαμβάνει τα:

Circle to Search
Live Translate
Interpreter
Chat Assist
Note Assist
Browsing Assist
Transcript Assist
Generative Edit
Edit Suggestion
Instant Slow-mo

Συνολικά, είναι ωραίο να βλέπουμε ότι η Samsung θέλει να ικανοποιήσει τους πελάτες της που έχουν και παλαιότερα μοντέλα. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και σε ποια άλλα κινητά της Samsung θα δούμε το πολυπόθητο One UI 6.1 αλλά και τις χρησιμότατες AI λειτουργίες που θα φέρει.