Το επαγγελματικό φωτογραφικό κιτ κάνει το Xiaomi 14 Ultra απλά μοναδικό

23 Φεβρουαρίου, 2024

Σε πρόσφατο συνέδριο για το Xiaomi 14 Ultra, οι λάτρεις της φωτογραφίας έλαβαν μια γεύση καινοτομίας με την αποκάλυψη του Xiaomi 14 Ultra Professional Photography Kit. Αυτή η τελευταία προσθήκη στη σειρά αξεσουάρ της Xiaomi είναι σίγουρα μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, το κιτ επαγγελματικής φωτογραφίας Xiaomi 13 Ultra.


Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η συνδεσιμότητα Type-C, που αντικαθιστά το Bluetooth και διαφημίζεται ως “χωρίς καθυστέρηση” για απρόσκοπτη λειτουργία.

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία 1500mAh, το κιτ υποστηρίζει την ταχύτατη ενσύρματη φόρτιση Xiaomi Surge 90W. Έτσι μπορεί να φορτίζει έξυπνα το συνδεδεμένο τηλέφωνο όταν η ισχύς του πέφτει κάτω από το 80%, εξασφαλίζοντας ότι ο χρήστης θα μπορεί να κάνει τις λήψεις του χωρίς καμία διακοπή.

Και στον τομέα της λειτουργικότητας υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις καθώς τώρα βρίσκουμε ένα προσαρμόσιμο πλήκτρα επιλογής ρυθμίσεων και ένα dedicated πλήκτρο για την εγγραφή βίντεο.


Με τη βελτιωμένη συνδεσιμότητα, τις δυνατότητες ταχείας φόρτισης και τη βελτιωμένη λειτουργικότητα, το Xiaomi 14 Ultra Professional Photography Kit θέτει νέα στάνταρ στα αξεσουάρ φωτογραφίας κινητών τηλεφώνων. Φυσικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας έχουμε ένα αναλυτικό hands on από το Mobile Congress της Βαρκελώνης.