Η Samsung διαρρέει κατά λάθος φωτογραφία του Galaxy Note 20 Ultra

2 Ιουλίου, 2020

Το νέο Galaxy Note 20 αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι, μαζί με τα Fold 2, Flip 5G και Galaxy Watch 3. Όλα τα παραπάνω έχουν διαρρεύσει άλλο λιγότερο άλλο περισσότερο, αλλά τώρα η Samsung το τερμάτισε καθώς κατά λάθος ανέβασε φωτογραφία του Note 20 σε ένα από τα επίσημα site της.

Τα νέα μας έρχονται από τον Ρώσσο YouTuber Techno Harry ο οποίος εντελώς τυχαία διαπίστωσε ότι η Ρωσική ιστοσελίδα της Samsung είχε ανεβάσει την φωτογραφία μιας νέας συσκευής η οποία φαίνεται να είναι το Galaxy Note 20 Ultra. Φυσικά σχεδόν αμέσως η φωτογραφία κατέβηκε μιας και όπως φαίνεται διαπιστώθηκε το λάθος που έγινε.

Η φωτογραφία που ανέβηκε δείχνει το Note 20 στο Mystic Bronze χρώμα το οποίο είναι από αυτά που είτε τα λατρεύεις είτε τα μισείς με την πρώτη ματιά. Αυτή η διαρροή έρχεται να προστεθεί στις ήδη πολλές που έχουμε δει ήδη οι οποίες μιλούν για ένα κινητό με οθόνη QHD+ 6,9 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 865, 16GB RAM και κύρια κάμερα με αισθητήρα 108MP η οποία θα έχει και νέο dedicated αισθητήρα για την καλύτερη εστίαση.