Η Samsung επιβεβαιώνει ότι το Galaxy AI έρχεται στα Galaxy Wearables

21 Φεβρουαρίου, 2024

Η Samsung λάνσαρε τη σειρά Galaxy S24 και μας παρουσίασε τις νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης οι οποίες εντάσσονται στην ομπρέλα του νέου Galaxy AI. Γνωρίζουμε ήδη ότι η Samsung σχεδιάζει να επεκτείνει την υποστήριξη Galaxy AI σε παλαιότερα τηλέφωνα και στα ακουστικά της αλλά η εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε ότι τώρα θέλει να προσθέσει τις έξυπνες λειτουργίες Galaxy AI και στα έξυπνα ρολόγια της!

Σε ένα άρθρο που δημοσίευσε ο πρόεδρος και επικεφαλής του MX Business της Samsung, TM Roh, η εταιρεία αποκάλυψε ότι βελτιστοποιεί το Galaxy AI για διάφορες κατηγορίες συσκευών και διάφορες υπηρεσίες.

“Στο εγγύς μέλλον, τα επιλεγμένα wearables Galaxy θα χρησιμοποιήσουν AI για να ενισχύσουν την ψηφιακή υγεία και να ξεκλειδώσουν μια εντελώς νέα εποχή διευρυμένων έξυπνων εμπειριών υγείας. Η Samsung θα συνεχίσει να εμπλουτίζει και να επεκτείνει τις εμπειρίες Galaxy AI σε όλες τις κατηγορίες μέσω συνεργασιών με περισσότερους κορυφαίους συνεργάτες AI”.

Έχουμε ήδη δει τα χαρακτηριστικά του Galaxy AI να επεκτείνονται στα Galaxy Buds για πράγματα όπως οι ζωντανές μεταφράσεις και η λειτουργία διερμηνέα. Ωστόσο, η αναφορά των νέων λειτουργιών υγείας με τεχνητή νοημοσύνη υποδηλώνει ότι είναι έτοιμο να εισέλθει στη σειρά Galaxy Watch. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε AI-powered εμπειρίες στο επερχόμενο Galaxy Ring – μια νέα κατηγορία wearables στην οποία εισέρχεται η Samsung.

Πηγή