Η Samsung φέρνει το Galaxy AI στα wearables για καλύτερη παρακολούθηση της υγείας

30 Μαΐου, 2024

Μετά την κυκλοφορία του Galaxy AI για τα smartphones της, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του AI και στα wearables. Η εταιρεία είχε επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι το Galaxy AI θα έρθει στα smartwatches χωρίς να αναφέρει ημερομηνία, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι ετοιμάζεται να ξεκινήσει την beta έκδοση τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη Samsung, θα συνδυάσει το Galaxy AI με το Samsung Health. Ένα από τα οφέλη αυτής της ενσωμάτωσης είναι η καλύτερη κατανόηση της υγείας σας. Για παράδειγμα, υπάρχει μια νέα λειτουργία Energy Score που θα παρέχει στους χρήστες καλύτερη εικόνα της καθημερινής τους κατάστασης. Αυτό αναλύει τις μετρήσεις της υγείας, όπως ο μέσος χρόνος ύπνου, η συνέπεια του χρόνου ύπνου, ο χρόνος ύπνου/αφύπνισης, ο καρδιακός ρυθμός ύπνου κλπ. Θα είναι επίσης σε θέση να παρέχει στους χρήστες Συμβουλές Ευεξίας προσφέροντας καθοδήγηση για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η Samsung αναμένεται επίσης να εφαρμόσει την τεχνητή νοημοσύνη της στον αλγόριθμο ύπνου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο λεπτομερή ανάλυση της ποιότητας και των μοτίβων του ύπνου. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν ξεκουράζεστε καλά, η εξέταση αυτών των λεπτομερειών θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε έναν τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος ή ίσως να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, εάν είναι απαραίτητο.

Υπάρχουν επίσης νέες λειτουργίες που απευθύνονται σε όσους χρησιμοποιούν τα wearables της Samsung για γυμναστική. Θα υπάρξουν νέες μετρήσεις της ζώνης καρδιακών παλμών Aerobic Threshold (AT) / Anaerobic Threshold (AnT) για την ανάλυση της απόδοσής.

Αυτά τα νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά AI θα βρουν το δρόμο τους στην επόμενη ενημέρωση του One UI Watch αργότερα μέσα στο έτος ενώ η Samsung θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα beta αυτό τον Ιούνιο για έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών του Galaxy Watch.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R