Νέα LG OLED EVO C4: Η ευφυία που βελτιώνει την εμπειρία OLED

30 Μαΐου, 2024

Βασισμένη στην επιτυχία των προηγούμενων μοντέλων, η LG OLED evo C4 θέτει νέα πρότυπα για την οπτική υπεροχή, παρέχοντας απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και καθηλωτικές εμπειρίες θέασης που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις.

Διαθέτοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία OLED evo της LG, η LG OLED evo C4 διευρύνει τα όρια του εφικτού στις τηλεοπτικές οθόνες. Με τον προηγμένο σχεδιασμό του πάνελ και την ενισχυμένη φωτεινότητα, η τηλεόραση επόμενης γενιάς προσφέρει βαθύτερο μαύρο, φωτεινότερο λευκό και εκπληκτικά ζωντανά χρώματα, ζωντανεύοντας το περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε.

Η LG OLED evo C4 μεταμορφώνει τις κινηματογραφικές σκηνές και τις ταινίες με την εξαιρετικά ζωντανή εικόνα του Dolby Vision που συνδυάζεται με το FILMMAKER MODE για να διατηρήσει την πρόθεση του σκηνοθέτη, βελτιστοποιώντας την ποιό-τητα της εικόνας και εξασφαλίζοντας την απουσία παραμορφώσεων ή υπερβολικής επε-ξεργασίας. Το Dolby Vision προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις εικόνας με βάση τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας ότι κάθε σκηνή προβάλλε-ται με ακρίβεια. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Brightness Booster της εταιρείας η επίτευξη μέγιστης φω-τεινότητας στην LG OLED evo C4 είναι γεγονός για έως και 30% φωτεινότερη εικόνα, ενώ το βελτιωμένο Light Boosting Algorithm του Brightness Booster φωτίζει την εικό-να με ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η νέα τηλεόραση είναι επίσης εξοπλισμένη με την προηγμένη τεχνολογία AI Picture Pro της LG που βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικό-νας σε πραγματικό χρόνο, αναλύοντας το περιεχόμενο και προσαρμόζοντας τη φωτεινό-τητα, την αντίθεση και τον κορεσμό των χρωμάτων για την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης.

Με αναβαθμισμένο AI Super Upscaling για ακριβή ανάλυση εικόνας στα pixels, τα φό-ντα και τα αντικείμενα τονίζονται για να μην φαίνονται θολά ενώ μετά την ταξινόμηση του καρέ, το AI Noise Reduction και το AI Super Resolution βελτιώνουν ρεαλιστικά τις σκηνές.
Η απεριόριστη αντίθεση δημιουργεί ένα αποτέλεσμα χωρίς όρια και οι σκηνές ζωντα-νεύουν ξεκάθαρα στα σημεία όπου οι πιο σκοτεινές σκιές και τα πιο έντονα φώτα συν-δυάζονται. Με ένταση χρώματος 100% που ενισχύει τις πλούσιες αποχρώσεις και 100% χρωματική πιστότητα που διατηρεί τις σκιές χωρίς παραμόρφωση, η θέαση σε μια LG OLED evo C4 είναι ασυναγώνιστη και πανίσχυρη σε κάθε φως, αφού με τον Έλεγχο φωτεινότητας, είτε την ημέρα είτε τη νύχτα, το φως στον χώρο ανιχνεύεται και εξισορ-ροπείται η εικόνα αντίστοιχα για καθαρές και ευκρινείς εικόνες. Το μοναδικά προσαρμοσμένο chipset alpha της κορυφαίας παγκοσμίως OLED ανεβάζει την εμπειρία θέασης σε νέα ύψη και κάνει την OLED τόσο ζωντανή. Το chip του επε-ξεργαστή alpha 9 AI Gen7 επαναπροσδιορίζει την OLED με βελτιώσεις όπως 1,5 φο-ρές μεγαλύτερη ταχύτητα , 4,5 φορές βελτιωμένα γραφικά και 2,2 φορές γρηγορότερη ταχύτητα επεξεργασίας, προσθέτουν με μετασχηματιστικές, αλλά και ρεαλιστικές λε-πτομέρειες. Η LG OLED evo C4 εκτός από εκπληκτική ποιότητα εικόνας, παράγει εντυπωσιακό ήχο που γεμίζει το χώρο. Οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI δίνουν ένα Dynamic Sound Booster γεμάτο ισχύ, ενώ το Dolby Atmos® κάνει τους χρήστες να βιώνουν μια μαγευτική ηχητικά εμπειρία, με απαράμιλλη διαύγεια, περίπλοκες λεπτομέρειες και χω-ρικό βάθος, δημιουργώντας μια πολυδιάστατη ηχητική εμπειρία που βυθίζει τους χρή-στες στον ήχο από κάθε κατεύθυνση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία θέασης.

 

Το AI Acoustic Tuning βελτιώνει αντίστοιχα τον ήχο για να ταιριάζει στο κάθε περι-βάλλον, ανιχνεύοντας τη διάταξη του δωματίου και το σημείο που κάθεται ο χρήστης για να δημιουργήσει έναν θόλο ήχου γύρω του, ιδανικά συντονισμένο στη μοναδική ακουστική του δωματίου του. Ενώ, με το Adaptive Sound Control εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια, για ήχο που ταιριάζει με ό,τι παρακολουθεί. Αντίστοιχα, το AI Sound Pro προσφέρει πλουσιότερο και πληρέστερο ήχο, ενώ αξιο-ποιεί τον εικονικό ήχο surround 9.1.2 για να δημιουργήσει την ιδανική θέαση.

Τέλος, η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο ThinQ AI για φωνητικό έλεγχο και εξατομι-κευμένο περιεχόμενο, ενώ υποστηρίζει επίσης δημοφιλείς υπηρεσίες streaming και έ-ξυπνες οικιακές συσκευές για μια απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Επιπλέον, η LG OLED evo C4 διαθέτει το OLED Care Program® το οποίο βοηθά τους χρήστες να δια-τηρούν στην καλύτερη κατάσταση την απόδοση της OLED τηλεόρασής τους. Το OLED Care Program® συμπεριλαμβάνει το Memory Optimizer, ένα χαρακτηριστικό το οποίο βελτιώνει την απόδοση του μηχανήματος και παρέχει λειτουργία αυτοδιάγνωσης για την εικόνα και τον ήχο. Επίσης, δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε λειτουργίες που βοηθούν στη φροντίδα του OLED πάνελ, όπως καθαρισμός pixel, μετακίνηση οθόνης, προσαρ-μογή φωτεινότητας λογότυπου και συστάσεις φροντίδας.

Η LG OLED evo C4 δεν είναι απλώς μια τηλεόραση- είναι ένα παράθυρο σε έναν κό-σμο με ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας. Είτε κάνετε streaming τις αγαπημένες σας ταινίες, είτε απολαμβάνετε τα τελευταία αθλητικά γεγονότα, η LG OLED evo C4 προ-σφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης που θα σας μαγέψει.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R