Η Samsung φωτίζει το Μιλάνο στα χρώματα των Galaxy S23

27 Ιανουαρίου, 2023

Η Samsung έχει εντείνει τις προετοιμασίες της για την παρουσίαση των Galaxy S23 την επόμενη εβδομάδα. Και όπως φαίνεται είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει την επιτυχία της νέας σειράς κινητών.

Έτσι η εταιρεία τοποθέτησε μια απίθανη 3D προβολή για την προώθηση των συσκευών σε ένα κτίριο γραφείων στην Ιταλία. Η προβολή καλύπτει την πρόσοψη του κτιρίου Samsung District στο Μιλάνο με μερικά φανταστικά γραφικά που αναδεικνύουν τις δυνατότητες της κάμερας των Galaxy S23.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η Samsung παρουσιάζει διάφορες δυνατότητες κάμερας της σειράς Galaxy S23 μέσω αυτού του τεράστιου 3D teaser. Η εταιρεία εστιάζει, μεταξύ άλλων, στο ζουμ και τη φωτογράφηση σε χαμηλό φωτισμό. “Preparati ad accendere la notte”, λέει το βίντεο στο τέλος, το οποίο σημαίνει “Ετοιμαστείτε να φωτίσετε τη νύχτα”. “Wooow” και “Zoom” είναι άλλες φράσεις που φαίνονται στο βίντεο. Αν θυμάστε, είδαμε πρόσφατα αυτές τις φράσεις σε teasers του Galaxy S23 που διέρρευσαν.
Πως είπατε; Αν θα αξίζουν τα νέα κινητά της Samsung; Πιστέψτε μας ναι. Είχαμε την τύχη να τα δούμε σε μια ειδική δημοσιογραφική παρουσίαση και περιμένουμε με ανυπομονησία να τα δοκιμάσουμε σε μερικές ημέρες.