Η Samsung σχεδιάζει κινητό με ενσωματωμένο αντηχείο για κορυφαία ποιότητα ήχου

21 Οκτωβρίου, 2020

Τα κινητά βελτιώνονται συνεχώς στους περισσότερους τομείς, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι στο οποίο όλα υστερούν. Μιλάμε φυσικά για την ποιότητα του ήχου αλλά και την ένταση που προσφέρουν τα μικροσκοπικά ενσωματωμένα ηχεία.

Όπως φαίνεται αυτό έχει προβληματίσει και την Samsung η οποία έχει βρει ήδη την λύση. Σύμφωνα με renders τα οποία βασίζονται σε πατέντα της κορεατικής εταιρείας, η απάντηση στο πρόβλημα είναι η προσθήκη ενός θάλαμου αντήχησης στο κινητό.

 

Η σχεδίαση απαιτεί η συσκευή να διαθέτει εύκαμπτη οθόνη η οποία με μια κίνηση θα μπορεί να σηκώνεται ελαφρώς δημιουργώντας έτσι τον απαραίτητο χώρο για το αντηχείο. Όταν δεν υπάρχει ανάγκη για δυνατό ήχο φυσικά η οθόνη θα επιστρέφει στην αρχική της θέση.

Η λύση αυτή θα επιτρέπει την ενσωμάτωση δύο ή ακόμη και περισσότερων ηχείων ενώ η απόδοση θα είναι σίγουρα ανώτερη από αυτή οποιουδήποτε συμβατικού κινητού. Τώρα μένει να λύσει όλα τα τεχνικά προβλήματα που σίγουρα θα εμφανιστούν αλλά και να μας πείσει ότι χρειαζόμαστε αυτό το συγκεκριμένο κινητό αντί ενός μικρού και δυνατού ασύρματου ηχείου.

ΠΗΓΗ