Η TECNO θα παρουσιάσει το πρώτο της Rollable Smartphone στο MWC της Βαρκελώνης

6 Φεβρουαρίου, 2024

Η μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνίας της χρονιάς απέχει μόλις λίγες εβδομάδες και η TECNO θα είναι εκεί. Μιλάμε, φυσικά, για το Mobile World Congress – Βαρκελώνη.

Η TECNO μας δίνει μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στο MWC της Βαρκελώνης και είναι αλήθεια ότι μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Ένα προϊόν που μας τράβηξε πραγματικά την προσοχή είναι το PHANTOM Ultimate. Πρόκειται για το πρώτο concept rollable τηλέφωνο της εταιρείας το οποίο θα διαθέτει μια καινοτόμο οθόνη η οποία επεκτείνεται από τις 6,55 ίντσες στις 7,11 ίντσες.

Από την εταιρεία περιμένουμε επίσης να δούμε το πρώτο Windows AR gaming set της βιομηχανίας. Πρόκειται για το Pocket Go, το οποίο θα συνδυάζει γυαλιά AR και μια φορητή συσκευή Windows. Η TECNO αναφέρει ότι αυτό το ελαφρύ και φορητό σετ προσφέρει στους χρήστες μια νέα καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού AR.

Η TECNO γνωρίζει ότι όλοι αγαπούν τους σκύλους, γι’ αυτό δημιούργησε ένα ρομποτικό σκυλί που ονομάζεται Dynamic 1 το οποίο είναι εμπνευσμένο από έναν γερμανικό ποιμενικό και διαθέτει την δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους και ισχυρούς αισθητήρες- είναι ικανό να κατανοεί διαισθητικά τις εντολές και να εκτελεί διάφορες ενέργειες.

Τέλος, η TECNO θα παρουσιάσει επίσης στην έκθεση μερικές νέες καινοτομίες απεικόνισης τις οποίες πραγματικά θέλουμε να δούμε από κοντά για να τις αξιολογήσουμε. Όπως φαίνεται σε αυτό το Mobile Congress θα έχουμε άπειρα βίντεο να σας δείξουμε!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R