Η θρυλική sci-fi σειρά Babylon 5 επιστρέφει στην τηλεόραση από την Warner Bros Television

28 Σεπτεμβρίου, 2021

Σχεδόν 23 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του, το θρυλικό sci-fi σήριαλ Babylon 5 επιστρέφει στην τηλεόραση! Αν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε, σίγουρα δεν μεγαλώσατε στα 90’s!

Το Babylon 5 είναι ένα μια από τις κορυφαίες σειρές επιστημονικής φαντασίας, και στην συνείδηση των sci-fi fans βρίσκεται στην κορυφή μαζί με το Star Trek: The Original Series και τα Battlestar Galactica και The Expanse.

Όπως φαίνεται πίσω από το reboot του Babylon 5 βρίσκεται ο δημιουργός της σειράς Michael Straczynski ο οποίος και θα αναλάβει τόσο το γράψιμο αλλά και την παραγωγή, ενώ η σειρά θα φέρει την υπογραφή της Warner Bros Television.

BABYLON 5, clockwise from upper left: Andreas Katsulas, Peter Jurasik, Stephen Furst, Bill Mumy, Bruce Boxleitner, Mira Furlan, (Season 4), 1993-98. © Babylonian Productions / courtesy Everett Collection

Φυσικά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενώ ουδείς γνωρίζει αν το καστ θα περιλαμβάνει κάποιους από τους παλιούς ηθοποιούς.
Όλοι εσείς οι fans της σειράς λοιπόν θα πρέπει να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή, και για την περίοδο αναμονής σας έχω μια πρόταση.
Τον Φεβρουάριο του 2021 ανακοινώθηκε ότι η original σειρά Babylon 5 δέχτηκε ένα ολικό 1080p remaster και είναι ήδη διαθέσιμη για κατέβασμα από τα Amazon, iTunes και HBO Max.
Ακόμη εδώ είστε;