Η THX παρουσιάζει ένα μικρό και βολικό DAC για τα ακουστικά, για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις στον ήχο

12 Απριλίου, 2021

Τα true wireless ακουστικά έχουν κάνει την ακρόαση μουσικής μια απλή υπόθεση. Απλά τα φοράς και η σύνδεση γίνεται αυτόματα. Η ευκολία είναι απίστευτη, ειδικά όταν μιλάμε για απλά consumer ακουστικά χωρίς υψηλές απαιτήσεις.

Αν από την άλλη είστε από τους audiophile απαιτητικούς στην ποιότητα του ήχου, μάλλον θα πρέπει να αρκεστείτε στην θύρα USB-C του κινητού, κάτι που δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.

Σε εσάς λοιπόν απευθύνεται το νέο dongle της THX το οποίο θα συνδεθεί στην USB-C και υπόσχεται να βελτιώσει δραματικά την ποιότητα του ήχου από τα ενσύρματα ακουστικά.

Το THX Onyx είναι ιδιαίτερα μικρό και βολικό στην μεταφορά και στο εσωτερικό του υπάρχει το THX AAA-78 chip αλλά και ένας ενισχυτής THX Achromatic. Το DAC ES9281PRO που διαθέτει υποστηρίζει ήχο Master Quality ένα από τα κορυφαία standards που εγγυάται την πιστή αναπαραγωγή του ήχου.


Φυσικά το Onyx μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην θύρα USB-C/USB του PC είτε μιλάμε για μηχάνημα Windows είτε Mac.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι αν χρησιμοποιήσετε το Onyx με ακουστικά των 20 ευρώ δεν θα δείτε σχεδόν καμία διαφορά στην ποιότητα του ήχου. Ένα καλό ζευγάρι ακουστικά από την άλλη κυριολεκτικά θα απογειωθεί και θα μπορείτε να απολαύσετε μουσική που θα χαϊδέψει τα καλομαθημένα σας αυτιά.

ΠΗΓΗ