Ιδού το νέο iPhone XS σε χρυσό χρώμα και με μεγαλύτερη οθόνη

31 Αυγούστου, 2018

Αν και η επίσημη παρουσίαση είναι στις 12 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως το περιβόητο blog της Apple 9to5Mac έκανε και πάλι την πατάτα του διαρρέοντας φωτογραφίες των νέων iPhone. Βέβαια δεν παίρνουμε όρκο ότι έγινε κατά λάθος, γιατί και πέρσι τέτοια εποχή είχε το εν λόγω blog διαρρεύσει λεπτομέρειες για το νέο λειτουργικό iOS της εταιρείας.

Μάλλον «ελεγχόμενη διαρροή» μας μυρίζει μιας και το συμβάν συμπίπτει με τις ανακοινώσεις και τα λανσαρίσματα ανταγωνιστών στην έκθεση IFA 2018, η οποία εξελίσσεται αυτή την περίοδο στο Βερολίνο. Εκεί η Sony ανακοίνωσε την νέα της ναυαρχίδα Xperia XZ3 με μια σούπερ οθόνη OLED των 6 ιντσών, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι μόλις πρόσφατα η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Note 9, αλλά και τις πωλήσεις του φωτογραφικού P20 της Huawei που έχουν προβληματίσει την Apple.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό το έτος αναμένεται να είναι ένα «έτος S», μιας και το όνομα που διέρρευσε είναι «iPhone XS»”. Αυτό αμέσως-αμέσως μας υποδηλώνει ότι τα οποιαδήποτε νέα iPhone θα είναι περισσότερο μία εξέλιξη του iPhone X, παρά μια ουσιαστική επανάσταση. Και αν προτρέχετε να διαβάσετε το «S» ως «εξαιρετικά μικρό» μάλλον θα διαψευστείτε. Όπως ακούγεται το iPhone XS θα έχει δύο μεγέθη οθόνης των 5,8 και 6,5 ιντσών, ενώ και οι δύο θα είναι τεχνολογίας OLED όπως του iPhone X. Το μόνο που είναι σίγουρο από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ότι η Apple θα λανσάρει το χρυσό ως το νέο χρώμα για το XS καθώς και την κυκλοφορία της τέταρτης γενιάς Apple Watch.

Λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά βασίζονται σε διαρροές και καλό θα ήταν να περιμένουμε μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου για την επίσημη ανακοίνωση…

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R