IFA 2022: Η LG ανεβάζει το επίπεδο στο gaming immersion με την πρώτη εύκαμπτη OLED TV 42 ιντσών παγκοσμίως

31 Αυγούστου, 2022

Η πρωτοποριακή LG OLED Flex προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρία παιχνιδιού με πλήρως ρυθμιζόμενη καμπυλότητα οθόνης, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και νέες δυνατότητες παιχνιδιού

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την LG OLED Flex (μοντέλο LX3), μια καινοτόμο νέα τηλεόραση που διαθέτει την πρώτη εύκαμπτη οθόνη OLED 42 ιντσών στον κόσμο. Ιδανική για καθηλωτική εμπειρία gaming στην κονσόλα, στον υπολογιστή και για παιχνίδια στο cloud, καθώς και για να απολαύσετε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και streaming υπηρεσίες, η LG OLED Flex εγκαινιάζει μια εντελώς νέα εποχή στο gaming. Η αξιοσημείωτη LX3 οθόνη μπορεί να μετατραπεί από εντελώς επίπεδη σε εντυπωσιακά καμπυλωτή (900R) , επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τον ιδανικό τους σχηματισμό καμπύλης από είκοσι επίπεδα καμπυλότητας, για μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία θέασης.


Η ιδιαίτερη μορφή της LG OLED Flex, που αλλάζει το παιχνίδι, γίνεται εφικτή χάρη στην αυτοφωτιζόμενη τεχνολογία OLED της LG χωρίς οπίσθιο φωτισμό. Είτε επίπεδη είτε καμπύλη, η LX3 που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία LG OLED evo προσφέρει την ίδια εξαιρετική ποιότητα και απόδοση εικόνας, που έχουν κάνει την LG OLED την επιλογή των πιο απαιτητικών καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Παρέχοντας άπειρη αντίθεση, βαθύ μαύρο, χρώματα υψηλής ακρίβειας (100% πιστοποίηση χρωματικής πιστότητας) , αστραπιαίο χρόνο απόκρισης 0,1 χιλιοστών του δευτερολέπτου και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, η LG OLED Flex θα κάνει τους χρήστες να αισθάνονται ότι είναι μέρος της δράσης που εξελίσσεται στην οθόνη.
Εκτός από τη ζωντανή ποιότητα εικόνας, που υποστηρίζεται από έξυπνο επεξεργαστή α (Alpha) 9 Gen 5 και μοναδικούς αλγόριθμους εικόνας, η LG OLED FLEX προσφέρει εξαιρετική άνεση στα μάτια, όπως αποδεικνύεται από τις πολλαπλές πιστοποιήσεις της για εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα και χωρίς λάμψη . Πιο εύκολη στα μάτια, η οθόνη LX3 OLED επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μεγαλύτερες περιόδους παιχνιδιού και να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές χωρίς να αντιμετωπίζουν κόπωση των ματιών. Εν τω μεταξύ, η εφαρμογή της super αντιανακλαστικής επίστρωσης (SAR) της LG συμβάλλει στη μείωση των οπτικών περισπασμών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάζουν όλη τους την προσοχή σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.


Με συναρπαστικές επιλογές προσαρμογής για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη, η εύκαμπτη οθόνη 42 ιντσών δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην αγορά. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν γρήγορα την καμπυλότητα της LX3 σε μία από τις δύο διαθέσιμες προεπιλογές χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί στο τηλεχειριστήριο ή αλλάζουν χειροκίνητα τον βαθμό καμπυλότητας με 5% προσαύξηση τη φορά και 20 διαφορετικά επίπεδα διαθέσιμα. Επιπλέον, η οθόνη της LG OLED Flex μπορεί να έχει κλίση έως και 10 μοίρες προς ή έως και 5 μοίρες από το χρήστη και έχει ρυθμιζόμενο ύψος, πάνω ή κάτω κατά 140 χιλιοστά, εγγυώμενη έτσι εργονομική άνεση για όσους θέλουν να κάθονται και για όσους τους αρέσει να γέρνουν πίσω.
Επιπλέον, η LX3 διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που δίνουν στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο της εμπειρίας τους στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος της εικόνας στην οθόνη σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις τους ή το είδος του παιχνιδιού που παίζουν. Οι λάτρεις των παιχνιδιών ρόλων (RPG), των παιχνιδιών αγώνων ή οι platformers πιθανότατα θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν και τις 42 ίντσες της οθόνης, ενώ οι παίκτες στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS) ή οι first-person shooter (FPS) παίκτες μπορεί να προτιμήσουν ένα παιχνίδι σε οθόνη 32 ή 27 ιντσών που τους επιτρέπει να βλέπουν όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι-περιβάλλον με μια ματιά. Η δυνατότητα αλλαγής μεγέθους εικόνας είναι εύκολα προσβάσιμη από το εξαιρετικά εύχρηστο μενού Gaming Dashboard, όπου οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη θέση της μικρότερης εικόνας στην οθόνη ψηλά, χαμηλά ή στο κέντρο.


Η νέα εφαρμογή Game, η οποία είναι αποκλειστική για την LX3, υποστηρίζει προσαρμοσμένα screensavers, προσφέρει συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Twitch και το YouTube, και παρέχει μια λίστα με συνδεδεμένες εξωτερικές συσκευές εισόδου, όλες στην ίδια οθόνη. Ανανεωμένο για την LG OLED Flex, το Gaming Optimizer της LG προσθέτει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ήχου για συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών στη μεγάλη γκάμα επιλογών εικόνας και ήχου με επίκεντρο τους παίκτες. Η αποκλειστική σελίδα ρυθμίσεων ήχου παιχνιδιού περιλαμβάνει ισοσταθμιστή, διακόπτες για AI Game Sound και Dolby Atmos και προσφέρει πρόσβαση σε προηγμένες ρυθμίσεις ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία παιχνιδιού όπως ακριβώς θέλουν.
Οι παίκτες θα εκτιμήσουν επίσης τη λειτουργία Multi View της LX3, η οποία τους επιτρέπει να βλέπουν περιεχόμενο από δύο διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα και να επιλέγουν τον ήχο που θέλουν να ακούσουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι υπολογιστή ή κονσόλας ενώ παρακολουθούν βίντεο YouTube που μεταδίδεται ταυτόχρονα από το smartphone τους.


Για μέγιστη ευκολία, η λειτουργία Switching Hub καθιστά δυνατή τη χρήση του ενσωματωμένου μικροφώνου της LG OLED Flex και οποιωνδήποτε συσκευών είναι συνδεδεμένες μέσω των θυρών USB, όπως ακουστικά, πληκτρολόγιο ή ποντίκι συνδεδεμένο με υπολογιστή με καλώδιο HDMI. Πατώντας το κουμπί εναλλαγής πηγής στο πλάι της βάσης της LX3, οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν τη σύνδεση της συσκευής μεταξύ του υπολογιστή και της LG OLED Flex χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέσουν και να επανασυνδέσουν οτιδήποτε. Επιπλέον, το ενσωματωμένο μικρόφωνο παρέχει αποτελεσματική ακύρωση αντίλαλου για κρυστάλλινη φωνητική συνομιλία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Η LX3 προσφέρει επίσης εξαιρετικό ήχο με δύο μπροστινά ηχεία 40W που βοηθούν στην περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού και προβολής περιεχομένου. Και με την ενσωματωμένη υποστήριξη για Dolby Atmos, η τηλεόραση προσθέτει μεγαλύτερη ευκρίνεια, βάθος και ζωντάνια στον ήχο σε συμβατούς τίτλους.
Η εξαιρετική σειρά τηλεοράσεων OLED της LG, συμπεριλαμβανομένης της νέας LG OLED Flex, προσφέρει μια από τις καλύτερες εμπειρίες παιχνιδιού σε μεγάλη οθόνη, με υποστήριξη για παιχνίδια Dolby Vision σε 4K 120 Hz και τις πιο πρόσφατες δυνατότητες HDMI 2.1, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) και αυτόματη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης (ALLM). Επιπλέον, η εύκαμπτη οθόνη της LG είναι συμβατή με G-SYNC και διαθέτει πιστοποίηση AMD FreeSync Premium, εξασφαλίζοντας γραφικά tear- και stutter-free, που βοηθούν να ζωντανέψουν πλήρως τα παιχνίδια.
Για να ολοκληρώσει την εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη, η LG OLED Flex ενσωματώνει μια προσαρμόσιμη λειτουργία φωτισμού στο πίσω μέρος της, του οποίου το σχέδιο μοιάζει με ασπίδα. Ο φωτισμός της LX3 βελτιώνει την ατμόσφαιρα καθώς συγχρονίζεται με το βίντεο ή τον ήχο του περιεχομένου που αναπαράγεται στην οθόνη, προσφέροντας πέντε μοναδικές λειτουργίες για να επιλέξουν οι χρήστες.
Η LG Flex θα παρουσιαστεί στην IFA 2022 στο περίπτερο της LG στο Hall 18 του Messe Berlin.

LG NEWSROOM 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R