Καφές υψηλών οκτανίων από τις μοναδικές καφετιέρες της Super Veloce!

1 Αυγούστου, 2018

Ιταλοί. Τι περίεργη ράτσα! Ζουν και αναπνέουν με το μυαλό τους στα απίθανα super cars, κοιμούνται και ξυπνούν με τον νου τους στο design, το καλό φαγητό, το καμάκι στα Ελληνικά νησιά και φυσικά τον εσπρέσο!
Μόνο αυτή η ράτσα θα μπορούσε να μας δώσει τις Ferrari, Lamborghini, Maserati και Alfa Romeo, και φυσικά μόνο από εκεί θα μπορούσε να προέρχονται οι αριστουργηματικές καφετιέρες Super Veloce!

 

 

Ναι καλά καταλάβατε. Η φωτογραφία που βλέπετε δεν προέρχεται από κάποιο top secret αγωνιστικό εργαστήριο της Ferrari, αλλά από μια εταιρία η οποία κατασκευάζει καφετιέρες!

Στην γκάμα της Super Veloce υπάρχουν τρεις διαφορετικές συσκευές, όλες τους εμπνευσμένες από την τεράστια αγωνιστική εταιρία της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Πρόκειται για τις AURUM 18CT, NERO CARBONIO και SERIE TITANIO, όλες τους σχεδιασμένες ώστε να μοιάζουν με αυθεντικούς αγωνιστικούς κινητήρες των 90’s. Οι μόνες διαφορές που θα βρείτε επάνω τους είναι ο αριθμός των κυλίνδρων αλλά και το τελικό φινίρισμα. Έτσι η Aurum 18CT είναι κατασκευασμένη ώστε να μοιάζει με 12κύλινδρο κινητήρα, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα σαν δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε 8κύλινδρες και 10κύλινδρες εκδόσεις!

AURUM 18CT
AURUM 18CT

 

Όλες οι καφετιέρες της Super Veloce είναι χειροποίητες, με τα εργαστήρια κατασκευής μάλιστα να μην διαφέρουν σε τίποτα με αυτά μιας μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ στα υλικά κατασκευής θα βρείτε αλουμίνιο αεροπορικού τύπου, μαγνήσιο, τιτάνιο, χειρουργικό ατσάλι και χρυσό.

Οι καφετιέρες αυτές δέχονται κάψουλες Nespresso, ενώ σε όλα τα μοντέλα υπάρχει και ειδικό βρυσάκι για να πίνετε και την αγαπημένη σας γκράπα.
Τέλος η εταιρία διαθέτει και τα δικά της αξεσουάρ, όπως ποτήρια εσπρέσο που μοιάζουν με πιστόνια κινητήρα ή σφηνοπότηρα για την Γκράπα με το σχήμα εισαγωγών αέρα αγωνιστικού κινητήρα!

Αν όλα αυτά που είδατε σας αφήνουν παγερά αδιάφορο, τότε ίσως για εσάς να είναι κατάλληλη η Aviatore Velove. Μια καφετιέρα με το σχήμα κινητήρα Jet!

 

SUPER VELOCE