Και η Ericsson αποσύρεται από το Mobile Congress υπό τον φόβο του κορονοϊού

7 Φεβρουαρίου, 2020

Η Ericsson είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην παγκόσμια σκακιέρα των τηλεπικοινωνιών και έχει πάντα δυνατή παρουσία στο Mobile Congress της Βαρκελώνης. Αυτή την χρονιά όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Η Ericsson λοιπόν είναι άλλη μια εταιρεία που αποσύρεται από το Mobile Congress υπό τον φόβο του κορονοϊού. Σε ανακοίνωσή του ο CEO της Ericsson Borje Ekholm δήλωσε “Η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων, πελατών και συνεργατών είναι η υψηλότερη προτεραιότητα της εταιρείας. Περιμέναμε με ανυπομονησία το MWC της Βαρκελώνης αλλά πιστεύουμε ότι η πιο υπεύθυνη επαγγελματική απόφαση που πήραμε ήταν η απόσυρσή μας από την έκθεση για αυτή την χρονιά».

Να σας θυμίσουμε ότι και η LG ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε αυτό το Mobile Congress ενώ η ZTE ανέβαλλε μεν την μεγάλη της παρουσίαση, αλλά θα βρίσκεται κανονικά στην Βαρκελώνη. Η ZTE ανακοίνωσε επίσης ότι έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα βάζοντας όλους τους υπαλλήλους που θα βρίσκονται στην Βαρκελώνη σε απομόνωση και καραντίνα 2 εβδομάδων πριν από την έκθεση!