Και όμως, η νέα Mercedes E-Class δοκιμάστηκε στο AnTuTu benchmark και τα πήγε περίφημα

22 Νοεμβρίου, 2023

Το AnTuTu benchmark έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα προγράμματα μέτρησης επιδόσεων για τα σύγχρονα chip, και φυσικά έχουμε δοκιμάσει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες κινητά και tablet με αυτό. Τι θα λέγατε όμως αν σας λέγαμε ότι το AnTuTu δοκιμάζει και αυτοκίνητα;

Μόλις σήμερα λοιπόν το AnTuTu αποκάλυψε πληροφορίες για τη νέας γενιάς Mercedes-Benz E-Class. Όχι μην περιμένετε να ακούσετε για ιπποδυνάμεις και άλλες τέτοιες πληροφορίες, απλά το νέο Mercedes διαθέτει ένα σύγχρονο κόκπιτ το οποίο ενσωματώνει το νέο chip Qualcomm Snapdragon 8295!

Φυσικά το AnTuTu δεν θα μπορούσε να μην τρέξει τα μετροπρογράμματα του σε ένα Qualcomm chipset και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Έτσι το νέο αυτοκίνητο πέτυχε βαθμολογία 932.744 βαθμών. Η βαθμολογία αυτή πιο αναλυτικά ήταν 314.277 βαθμοί για το τμήμα της CPU, 265.008 πόντοι για το τμήμα GPU, 167.361 πόντοι για την MEM και 186.098 πόντοι για το UX.

Σε σύγκριση με το τρέχον mainstream Snapdragon 8155, ο Snapdragon 8295 έχει ουσιαστικά διπλασιάσει όλες τις πτυχές της απόδοσης, υποδεικνύοντας ότι το σύστημα του οχήματος θα ανταποκρίνεται εξαιρετικά γρήγορα.

Όσον αφορά το εσωτερικό, η νέα Mercedes-Benz E-Class έχει τριπλή οθόνη εξοπλισμένη με το σύστημα MBUX τρίτης γενιάς και ενσωματωμένο όπως είπαμε το τσιπ Qualcomm Snapdragon 8295. Ο Snapdragon 8295 μπορεί να επεξεργαστεί μεγάλο όγκο πληροφοριών δεδομένων και να προσφέρει μια πιο ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία στον χρήστη-οδηγό. Ταυτόχρονα, το νέο αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με 16GB μνήμης και 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ όσον αφορά το λειτουργικό, το νέο αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Android 13.