Κερδίστε ένα DualCool κλιματιστικό της LG, και ζήστε στιγμές απόλυτης δροσιάς

7 Αυγούστου, 2020

Η LG καλεί όλους τους καταναλωτές που επιθυμούν να απολαύσουν στιγμές απόλυτης δροσιάς, να λάβουν μέρος στον νέο Facebook διαγωνισμό που διοργανώνει, διεκδικώντας ένα LG Dualcool AP09RT κλιματιστικό με Air Purification system.

Συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της LG στο Facebook και να λάβουν μέρος από τις 31/07/2020 έως και τις 24/08/2020. Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά απλή. Οι χρήστες καλούνται να δείξουν πόσο αφόρητη είναι για εκείνους η καλοκαιρινή ζέστη ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Messenger BOT και έτσι μπορούν να λάβουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση. Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί στις 25/08 με ανάρτηση σχολίου στην Facebook σελίδα της LG. Ταυτόχρονα, θα ενημερωθεί προσωπικά με μήνυμα στο Messenger BOT, ώστε να προγραμματιστεί και η παράδοση του δώρου.


Τo LG DualCool κλιματιστικό με το Air Purification system καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το σπίτι ευχάριστα δροσερό. Παράλληλα, ενσωματώνει τον συμπιεστή Inverter με 10ετή εγγύηση, που επιτυγχάνει βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και ψύξη σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές, ενώ έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λειτουργεί ακόμα πιο αθόρυβα. Επιπλέον, διαθέτει τη λειτουργία Smart Diagnosis, χάρη στην οποία οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν από το κινητό τους εύκολα και γρήγορα τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, πιθανές ενδείξεις δυσλειτουργίας και άλλες πληροφορίες. Με το κουμπί λειτουργίας LG Active Energy Control, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα σε τέσσερα επίπεδα (100%, 80%, 60%, 40%). Τέλος, το συγκεκριμένο κλιματιστικό όπως και όλα τα κλιματιστικά LG είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την εύκολη και αποτελεσματική εγκατάσταση.