Νέος iMac 27 ιντσών, το απόλυτο all in one desktop PC έρχεται και στην Ελλάδα

7 Αυγούστου, 2020

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει πως η Apple παρουσίασε την καινούρια σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών iMac 27-ιντσών, με τετραπλάσιο χώρο αποθήκευσης, επεξεργαστές Intel έως δέκα πυρήνων και επιλογή nano-texture κρυστάλλου της οθόνης Retina 5K για ακόμα πιο εκθαμβωτική εμπειρία θέασης. Ο νέος iMac 27-ιντσών είναι ο απόλυτος επιτραπέζιος υπολογιστής για όλους, για αυτούς που εργάζονται καθημερινά και αναζητούν την έμπνευση, αλλά και για τους επαγγελματίες που θέλουν έναν υπολογιστή ισχυρό, που τους ωθεί σε νέα όρια δημιουργικότητας.

Ο νέος iMac 27-ιντσών ενσωματώνει πανίσχυρους επεξεργαστές Intel δέκατης γενιάς έως δέκα πυρήνων, καθώς και επόμενης γενιάς AMD κάρτες γραφικών, καθιστώντας εντυπωσιακές τις αναβαθμίσεις τόσο στις υπολογιστικές επιδόσεις, όσο και στις επιδόσεις των γραφικών. Διαθέτει πανέμορφη οθόνη Retina 5Κ με δυνατότητα επιλογής nano-texture κρυστάλλου, που εισήγαγε για πρώτη φορά η Apple στην οθόνη Pro Display XDR. Προσφέρει τετραπλάσιο χώρο αποθήκευσης και διπλάσια μνήμη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Παράλληλα, ο Apple T2 Security επεξεργαστής, τα υψηλής απόδοσης ηχεία και μικρόφωνο και η True Tone τεχνολογία θέτουν νέο πήχη στην παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα των χρηστών, σε κάθε επίπεδο.

Η αναβαθμισμένη σειρά iMac 21,5-ιντσών ενσωματώνει πλέον SSD ή Fusion Drive δίσκους στις βασικές εκδόσεις, ενώ ο επαγγελματικός iMac Pro διατίθεται πλέον με standard επεξεργαστή Intel Xeon δέκα πυρήνων. Σε μία εποχή που ο ρόλος του υπολογιστή έχει γίνει εξαιρετικά κομβικός, η Apple πρωτοπορεί με all-in-one κομψό, εργονομικό σχεδιασμό και επιδόσεις που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.

Με την αγορά κάθε νέας Apple συσκευής ο χρήστης απολαμβάνει δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Apple TV+1.

Τα νέα μοντέλα iMac και iMac Pro θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο.