Κωτσόβολος και Pyramis, οι ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα!

12 Ιουνίου, 2018

Δύο πρωτοποριακές εταιρείες, Κωτσόβολος και PYRAMIS, με διαχρονική παρουσία στην Ελληνική αγορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα. Η Κωτσόβολος επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της με τους ανοξείδωτους, γρανιτένιους και συνθετικούς νεροχύτες PYRAMIS, αλλά και μπαταρίες PYRAMIS, θέλοντας να προσφέρει άριστη ποιότητα και ποικιλία σε όλο το φάσμα προϊόντων που αφορούν τον εξοπλισμό της σύγχρονης κουζίνας για όσους ανακαινίζουν ή σχεδιάζουν τη νέα τους κουζίνα.

 

Συγκεκριμένα, οι ανοξείδωτοι νεροχύτες PYRAMIS είναι κατασκευασμένοι από άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (CrNi 18/10, τύπου AISI 304). Ο ανοξείδωτος χάλυβας αποτελεί άριστη και διαχρονική επιλογή για νεροχύτη, αφού καλύπτει 3 βασικά κριτήρια των καταναλωτών: αισθητική, αντοχή και διάρκεια. Το ανοξείδωτο υλικό είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε ισχυρά οξέα, καθώς και σε διαλύματα οργανικών και ανόργανων αλάτων, ώστε ο νεροχύτης να παραμένει αναλλοίωτος για μια ζωή. Επίσης, οι ανοξείδωτοι νεροχύτες PYRAMIS διαθέτουν σύστημα στεγανοποίησης πολυουρεθάνης, που είναι ήδη τοποθετημένο πάνω στον νεροχύτη και κάνει την εγκατάστασή του ασφαλέστερη. Όλοι οι ανοξείδωτοι νεροχύτες PYRAMIS καλύπτονται με εγγύηση ποιότητας εφ’ όρου ζωής

Οι γρανιτένιοι νεροχύτες Pyragranite της PYRAMIS αποτελούνται από 80% κρυστάλλους φυσικού γρανίτη (silica), ενώ το υπόλοιπο 20% του μείγματος αποτελείται από ρητίνες και άλλες ουσίες που βοηθούν στη σύνδεση των κρυστάλλων. Η επιφάνεια των γρανιτένιων νεροχυτών PYRAMIS είναι ομοιογενής και χωρίς πόρους, εξασφαλίζοντας την μη συσσώρευση των βακτηρίων. Έχουν αντοχή στο θερμικό σοκ, εφόσον ακόμα και μετά από επαφή με αντικείμενο, που η θερμοκρασία του φτάνει τους 280° C, παραμένουν αναλλοίωτοι. Επίσης, είναι ανθεκτικοί στις χημικές ουσίες, καθώς δεν αποχρωματίζονται ακόμη και αν έρθουν σε επαφή με ισχυρά χημικά καθαριστικά προϊόντα κουζίνας. Ακόμα, αντέχουν στην κρούση και την χάραξη και έχουν, επίσης, εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

 

Οι συνθετικοί νεροχύτες Pyrateκ της PYRAMIS αποτελούνται από 70% ανθρακικό ασβέστιο (CaCO3) ενώ, το υπόλοιπο 30% του μείγματος αποτελείται από ρητίνες και άλλες ουσίες που συνθέτουν ένα συμπαγές υλικό. Διαθέτουν μία ομοιόμορφη σαγρέ υφή σε όλη την επιφάνεια του νεροχύτη με χρώμα που μένει αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου. Καθαρίζεται εύκολα με κοινό αφαιρετικό αλάτων. Διαθέτουν επίσης αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, στην κρούση, στις χρωστικές ουσίες και στο χάραγμα, αποτελώντας μία αξιόπιστη και πιο προσιτή λύση για την κουζίνα, με εγγύηση 5 ετών.

 

Οι μπαταρίες κουζίνας PYRAMIS κατασκευάζονται από πιστοποιημένες πρώτες ύλες (ορείχαλκος, ανοξείδωτο ατσάλι), διαθέτουν μηχανισμό με κεραμικό δίσκο, που βελτιστοποιεί την κατανάλωση, μειώνει τη σπατάλη νερού και ελαττώνει σημαντικά το θόρυβο. Με εκτεινόμενο ντους ή χωρίς, χρωμέ ή στο χρώμα του γρανιτένιου νεροχύτη, η γκάμα μπαταριών PYRAMIS προσφέρει τη λύση για κάθε γούστο.
Οι νεροχύτες PYRAMIS κατασκευάζονται αποκλειστικά από τα εργοστάσια της εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ όλα τα προϊόντα της διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά χρήσης και διασφάλισης ποιότητας. Τόσο οι νεροχύτες όσο και οι μπαταρίες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για κάθε επιλογή.