MLS Space S 4G: Ένα καλοκαιρινό gadget για να είστε online παντού και πάντα!

1 Αυγούστου, 201976/100
Συνολική βαθμολογία
Επισκόπηση αξιολόγησης
ΣΧΕΔΙΑΣΗ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Σύνοψη αξιολογήσεων
Το Space S 4G είναι ένα τιμιότατο tablet. Έχει καλή οθόνη, ικανοποιητικές επιδόσεις και επίπεδο εξοπλισμού και δύο μεγάλα ατού. Τις λειτουργίες φωνητικού χειρισμού της MLS και την συνδεσιμότητα 4G η οποία είναι σωτήρια και θα σας προσφέρει συνδεσιμότητα όπου και αν βρίσκεστε.

Η ιστορία των tablet είναι γεμάτη εκπλήξεις. Κάποτε οι πωλήσεις τους ανέβηκαν εξαιρετικά ψηλά αλλά μετά διάφορες συγκυρίες έριξαν τις πωλήσεις τους στα τάρταρα. Δεν θα αναλύσουμε τους λόγους για την απότομη πτώση, μιας και το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Ξέρετε, η αύξηση στις ίντσες των smartphones, το λειτουργικό Android το οποίο δεν προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στις μεγάλες οθόνες κλπ.
Παρόλα αυτά, έστω και δειλά δειλά τα tablet άρχισαν πάλι να ανεβαίνουν, και για να είμαστε ειλικρινείς δικαιολογημένα. Απλά διαβάστε ένα βιβλίο, παίξτε ένα παιχνίδι ή δείτε μια ταινία σε ένα 10άρι tablet και να είστε σίγουροι ότι δύσκολα θα γυρίσετε πίσω στην 6 ιντσών οθόνη του κινητού.
Ειδικά για τις διακοπές δεν υπάρχει τίποτα που να συνδυάζει την φορητότητα και την ευελιξία ενός tablet.

 

Σχεδίαση & Ποιότητα


Δεν πιστεύουμε να περιμένατε κάτι το εξωπραγματικό στην σχεδίαση ενός tablet! Γνωστές φόρμες, και γραμμές που «δουλεύουν» μια χαρά εδώ και αρκετά χρόνια. Θετική εντύπωση αφήνει η στιβαρή κατασκευή, αλλά και το ματ μεταλλικό φινίρισμα που έχει η συσκευή στην πλάτη.

Στην πρόσοψη το κρύσταλλο της οθόνης κυρτώνει περιμετρικά κάτι που το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό στην όψη αλλά και θετικό στο κράτημα. Στην επάνω πλευρά ξεχωρίζουν οι πλαστικές ενθέσεις κάτω από τις οποίες βρίσκονται οι κεραίες για τις ασύρματες συνδέσεις Wi-Fi και 4G.

 

Οθόνη


Το Space S 4G έχει μια οθόνη με την τυπική διαγώνιο των 10,1 ιντσών. Η ανάλυσή της είναι HD (1280×720) ενώ είναι τεχνολογίας IPS, κάτι που συνεπάγεται και όλα τα θετικά της τεχνολογίας αυτής. Δηλαδή αξιόλογη ευκρίνεια, καλές γωνίες θέασης και εξίσου καλή φωτεινότητα κάτι που την κάνει ευανάγνωστη ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με έντονο φωτισμό. Αν τα πλαίσια σας φαίνονται μεγάλα έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά η εμπειρία μας έχει δείξει ότι τα μεγάλα πλαίσια – ειδικά δεξιά και αριστερά- βοηθούν στο να κρατάς το tablet για ώρα χωρίς να αγγίζεις κατά λάθος την οθόνη αφής.

 

Εξοπλισμός και επιδόσεις


Στο εσωτερικό του tablet βρίσκουμε τον επεξεργαστή Helio P22 της MediaTek. Το SoC αυτό το έχουμε δοκιμάσει και σε διάφορα smartphones και έχει αποδείξει ότι είναι άκρως ανταγωνιστικό έναντι των αντίστοιχων Snapdragon. Το MLS έχει επίσης 3GB RAM και 32GB εσωτερικής μνήμης, την οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε με κάρτες microSD. Στον τομέα της συνδεσιμότητας υπάρχουν κυριολεκτικά τα πάντα. Wi-Fi 2.4G, Bluetooth 4.0, FM radio και φυσικά 4G LTE καθώς δέχεται και κάρτες SIM με τις οποίες μπορείτε να πλοηγήστε στο internet ή ακόμη και να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις.
Το MLS Space S έχει επίσης και δύο κάμερες. Μια κύρια των 8MP με dual tone flash και μια κάμερα για selfies και βιντεοκλήσεις των 5MP. Η απόδοση των καμερών είναι αρκετά καλή ειδικά σε καλό φωτισμό. Τέλος η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα 5000mAh, ένα νούμερο ικανοποιητικό το οποίο μπορεί να κρατήσει το tablet σε λειτουργία για μια ολόκληρη ημέρα.

 

Λειτουργικό και MAIC


Στο λειτουργικό βρίσκουμε το Android 9.0 οπότε τα πράγματα είναι σύγχρονα και είστε μέσα στις εξελίξεις. Δεν υπάρχει bloatware και το OS είναι αρκετά καθαρό κάτι που βοηθάει και τις καλές επιδόσεις. Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η δημοφιλέστατη πλατφόρμα MAIC και το μεγάλο όπλο της MLS ο φωνητικός χειρισμός! Και αν είστε από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται τις λειτουργίες αυτές σας προκαλούμε να το βάλετε σε μια βάση στο αυτοκίνητό σας και θα καταλάβετε ότι είναι απλά εξαιρετικές. Σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε αναζητήσεις στο internet, να ψάχνετε multimedia να στέλνετε μηνύματα ή ακόμη και να κάνετε κλήσεις απλά με φωνητικές εντολές χωρίς να παίρνετε τα χέρια σας από το τιμόνι! Η φωνητική αναγνώριση είναι αποτελεσματικότατη και λειτουργεί πάντα απροβλημάτιστα όπως θα διαπιστώσετε και από το βίντεο μας.

 

Συμπέρασμα


Το Space S 4G είναι ένα τιμιότατο tablet. Έχει καλή οθόνη, ικανοποιητικές επιδόσεις και επίπεδο εξοπλισμού και δύο μεγάλα ατού. Τις λειτουργίες φωνητικού χειρισμού της MLS και την συνδεσιμότητα 4G η οποία είναι σωτήρια και θα σας προσφέρει συνδεσιμότητα όπου και αν βρίσκεστε. Η τιμή στα 169,90€ επίσης θεωρείται λογικότατη και είναι άκρως ανταγωνιστική στην κατηγορία.

 

ΤΙΜΗ: 169,90€ 

ΔΙΑΘΕΣΗ 

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R