Νέο πλυντήριο πιάτων με ατμό και τεχνολογία QuadWash της LG

30 Ιουλίου, 2019

Η LG  διευρύνει τη νέα, πολυτελή σειρά οικιακών συσκευών σε μαύρο χρώμα, με το μαύρο ανοξείδωτο πλυντήριο πιάτων DF415HMS, με ατμό και τεχνολογία QuadWash. Το νέο πλυντήριο πιάτων, ξεχωρίζει για τις ολοκληρωμένες λειτουργίες που διαθέτει, οι οποίες εξασφαλίζουν μέγιστα αποτελέσματα καθαρισμού στα σκεύη.

Συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία TrueSteam, τα πιάτα γίνονται ακόμα πιο αστραφτερά, καθώς ο ατμός απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των κηλίδων από το νερό έως και 30% εξαλείφοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη πρόπλυσης. Για μέγιστο και καθολικό καθαρισμό σε όλες τις σχάρες, το πλυντήριο πιάτων ενσωματώνει την τεχνολογία QuadWash, με τέσσερις βραχίονες ψεκασμού πολλαπλών κατευθύνσεων, που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου.

Παράλληλα, το νέο μοντέλο προσφέρει μέγιστη ευελιξία, χάρη στο σύστημα EasyRack Plus με τις εύκολα ρυθμιζόμενες σχάρες, όπου δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει τη χωρητικότητα των πιάτων όπως επιθυμεί, είτε πρόκειται για ένα τηγάνι στην επάνω σχάρα ή ένα μπολ στην κάτω. Επίσης, μπορεί να διαμορφώσει το ύψος της επάνω σχάρας σε τρία διαφορετικά επίπεδα, για να χωρέσουν πιο μεγάλα σκεύη.

Επιπλέον, με τη Ζώνη Διπλού Καθαρισμού που διαθέτει το συγκεκριμένο πλυντήριο πιάτων, ο χρήστης μπορεί ταυτόχρονα να καθαρίσει τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης, χωρίς να φθαρούν τα σκεύη. Ακόμη, στο τέλος του προγράμματος, η πόρτα που ανοίγει αυτόματα, προσφέρει εξαιρετικό στέγνωμα, επιτρέποντας τη διαφυγή ζεστού αέρα.

Μεταξύ των ιδιαίτερων και προηγμένων χαρακτηριστικών του είναι και ο κινητήρας Inverter Direct Drive της LG με δεκαετή εγγύηση, που σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα να είναι αθόρυβος και να εξασφαλίζει αξιοπιστία και υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Επιπροσθέτως, με τη χρήση της εφαρμογής SmartThinQ της LG, ο χρήστης απολαμβάνει ένα νέο περιβάλλον συνδεσιμότητας και άνεσης, καθώς έχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και μπορεί να ‘κατεβάσει’ νέα προγράμματα κύκλων πλύσης, ειδικά για κατσαρόλες και τηγάνια ή για ευαίσθητα σκεύη.

Τέλος, με τη λειτουργία Smart Diagnosis μπορεί να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ η λειτουργία ‘Υπενθύμιση καθαρισμού πλυντηρίου’, έπειτα από 30 χρήσεις, τον ενημερώνει μέσω φωτεινής ένδειξης για να ενεργοποιήσει το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής.

Τα πλυντήρια πιάτων της LG διατίθενται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές –ασημί, λευκό, ανοξείδωτο και μαύρο ανοξείδωτο-με αποτέλεσμα να ταιριάζουν αρμονικά στην αισθητική κάθε κουζίνας.