Μοναδικά cocktails με την τεχνολογία Craft Ice της LG

10 Μαΐου, 2024

Δημιουργήστε cocktails που κλέβουν τις εντυπώσεις χρησιμοποιώντας τα σφαιρικά παγάκια Craft Ice

Η παγκόσμια μέρα Cocktail αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές cocktail ή να δοκιμάσετε να φτιάξετε κάτι καινούριο, με τα παγάκια Craft Ice που υπάρχουν στο καινοτόμο ψυγείο ντουλάπα InstaviewTM (GSXV90MCDE) της LG Electronics (LG). Έτσι μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα αυτή με τους φίλους και την οικογένεια σας από την άνεση του σπιτιού σας.


Σύμμαχος σας στη δημιουργία εντυπωσιακών cocktails είναι η λειτουργία Craft Ice της LG, που δημιουργεί σφαιρικά παγάκια που αργούν να λιώσουν και είναι διαθέσιμη στο ψυγείο ντουλάπα Instaview (GSXV90MCDE), Τα παγάκια Craft Ice είναι ιδανικά για κάθε είδος cocktail, καθώς ψύχονται ομοιόμορφα, ενώ παράλληλα αργούν να λιώσουν , διατηρώντας έτσι την αρχική γεύση του ποτού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, προσφέρουν ένα όμορφο αποτέλεσμα με εξαιρετική ευκολία, καθώς παράγονται αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού .

Η άνεση που προσφέρει το ψυγείο αυτό δε σταματάει εδώ. Μέσω της τεχνολογίας LinearCooling, διατηρείται η φρεσκάδα των τροφίμων που αποθηκεύετε στο ψυγείο σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να έχετε τον χρόνο προετοιμασίας που χρειάζεστε, ώστε να οργανώσετε ένα εντυπωσιακό και απολαυστικό cocktail party για τους αγαπημένους σας.