Νέα λειτουργία του Play Store δείχνει πώς θα φαίνεται μια εφαρμογή σε διαφορετικές Android συσκευές

8 Νοεμβρίου, 2023

Όταν ανοίγετε το Google Play Store αναζητώντας μια νέα εφαρμογή, συνήθως βλέπετε στιγμιότυπα οθόνης τοποθετημένα σε ένα καρουσέλ που αρχικά δείχνει πώς θα μοιάζει η εφαρμογή εγκατεστημένη σε ένα τηλέφωνο ή ένα tablet. Θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε scroll για να δείτε πώς θα μοιάζει η εφαρμογή σε ένα smartwatch, σε ένα Chromebook ή σε ένα αυτοκίνητο. Αλλά όπως φαίνεται, σύντομα θα μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο χάρη σε μια νέα λειτουργία που θα φέρει το Play Store.

Σύμφωνα με το 9to5Google, το Play Store θα διαθέτει σύντομα ένα καρουσέλ στο επάνω μέρος της οθόνης που περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες προβολές συσκευών όπως τηλέφωνο, ρολόι, Chromebook, tablet και αυτοκίνητο. Πατώντας σε αυτό θα σας εμφανίζει screenshots του πώς θα μοιάζει η εφαρμογή στην συσκευή που επιλέξατε.

Οι αξιολογήσεις των χρηστών και τα σχόλια θα αλλάζουν επίσης ανάλογα με τον παράγοντα μορφής που επιλέγετε. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε Τηλέφωνο, θα δείτε τις αξιολογήσεις και τα σχόλια σχετικά με την εφαρμογή από χρήστες Android που την εγκατέστησαν σε ένα τηλέφωνο. Αν πατήσετε στην ένδειξη Tablet, θα δείτε τα σχόλια και τις αξιολογήσεις από όσους εγκατέστησαν την εφαρμογή σε Android tablet.

Το νέο χαρακτηριστικό του Play Store σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν παράγοντα μορφής και να δείτε πώς θα μοιάζει μια εφαρμογή εγκατεστημένη σε μια τέτοια συσκευή – Το νέο cool χαρακτηριστικό του Play Store δείχνει πώς θα μοιάζει μια εφαρμογή Android σε διαφορετικές συσκευές
Η νέα λειτουργία του Play Store σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν παράγοντα μορφής και να δείτε πώς θα μοιάζει μια εφαρμογή εγκατεστημένη σε μια τέτοια συσκευή.