Νέα σειρά HELL Energy Gamer Edition αποκλειστικά για Gamers

18 Μαΐου, 2021

Η HELL ENERGY παρουσιάζει τα νέα HELL Gamer Edition, μια ολοκαίνουρια σειρά ενεργειακών ποτών αποκλειστικά για τους λάτρεις των video games. Με ονόματα και σχεδιασμό εμπνευσμένα από γνωστά video games, τα ενεργειακά ποτά έρχονται σε τρεις δροσιστικές γεύσεις και είναι εμπλουτισμένα με αμινοξέα, βιταμίνες Β και περιεκτικότητα 32 mg/100 ml σε καφεΐνη, που διασφαλίζουν την βέλτιστη απόδοση στο παιχνίδι.

Το gaming αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στην Ελλάδα κι αυτό αποδεικνύεται και από την τεράστια συμμετοχή που έχουν οι εκδηλώσεις αφιερωμένες στο gaming στην χώρα μας. Προ πανδημίας, περισσότεροι από 25.000 άτομα μπορεί να συνευρίσκονταν στον ίδιο χώρο για να μοιραστούν το πάθος τους για το gaming και να «λιώσουν» παρέα. Η πανδημία έπαιξε επίσης καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη του gaming, καθώς το καθεστώς του lockdown οδήγησε ακόμη περισσότερο κόσμο στον μαγικό κόσμο των online παιχνιδιών. Έτσι αυξήθηκαν και οι Hardcore Gamers, οι οποίοι καταναλώνουν κατά μέσο όρο περίπου 3,5 ώρες μπροστά στις οθόνες τις καθημερινές, ενώ τα σαββατοκύριακα μπορεί να υπερβούν και τις 6 ώρες.

Ένας καλός gamer πρέπει να πληρεί πολλές προδιαγραφές: πρέπει να είναι σε θέση να συγκεντρώνεται για ατελείωτες ώρες, μερικές φορές ακόμη και κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης νύχτας.
«Ως κορυφαίος παραγωγός ενεργειακών ποτών, οι καταναλωτές μας γνωρίζουν καλά και περιμένουν πολλά από εμάς. Πάντα θέλουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε στους φίλους της HELL ENERGY νέα προϊόντα. Αυτή τη φορά όταν σχεδιάζαμε τα νέα ενεργειακά ποτά μας είχαμε στο μυαλό μας τους gamers και είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τη νέα σειρά προϊόντων HELL ENERGY Gamer Edition που κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική και διεθνή αγορά», δήλωσε ο Krisztián Schmidt, Διευθυντής δημιουργικού μάρκετινγκ της HELL ENERGY Magyarország Kft.
Τα συστατικά που περιλαμβάνει η νέα σειρά HELL Gamer Edition, όπως τα πρόσθετα αμινοξέα, η συνηθισμένη περιεκτικότητα σε καφεΐνη για ενεργειακά ποτά και οι βιταμίνες Β, προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια, μειώνοντας την κόπωση.
Την επόμενη φορά που θα παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι, επιλέξτε ανάμεσα στις 3 εκπληκτικές γεύσεις:

● ARCADE Tropical Bomb, εξωτικές γεύσεις, βγαλμένες από την ατμόσφαιρα μιας πραγματικής ζούγκλας

● NOVA Cherry Beam, η αναζωογονητική γεύση του μαύρου κερασιού είναι ο τέλειος συνοδοιπόρος για μια σκληρή αποστολή ή μάχη

● PvP Coco Split, η πλούσια γεύση της καρύδας σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε τροπικές περιοχές

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τον Απρίλιο.

Play with devil!

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R