Νέες εικόνες του Motorola Razr 2024 αποκαλύπτουν σχεδόν τα πάντα

27 Μαΐου, 2024

Η Motorola λάνσαρε τα Razr και Razr+ 2023 τον Ιούνιο της περασμένης χρονιάς, κάτι που σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα πρέπει να δούμε την νέα γενιά των foldable κινητών.
Οι πρόσφατες διαρροές αποκάλυψαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τα Razr+ 2024/Razr 50 Ultra και το φθηνότερο αδελφάκι του, το Razr 2024/Razr 50. Μάλιστα για το τελευταίο έχουμε και μια φωτογραφία η οποία μας δείχνει και την νέα σχεδίαση της συσκευής.

Τις εικόνες ανακάλυψε το ITHome από τη βάση δεδομένων πιστοποίησης TENAA της Κίνας, κάτι που έχει γίνει πολλές φορές και στο παρελθόν προς μεγάλη λύπη των κατασκευαστών.


Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Razr 2024 είναι η μεγάλη εξωτερική οθόνη OLED 3,6 ιντσών, η οποία έχει το ίδιο μέγεθος με τη φημολογούμενη οθόνη κάλυψης του Razr+ 2024. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω renders. Για παράδειγμα η οθόνη του Razr+ 2024 εκτείνεται μέχρι τον μηχανισμό αναδίπλωσης, ενώ η οθόνη του Razr 2024 αφήνει και ένα μικρό περιθώριο. Το απλό Razr 2024 θα διαθέτει επίσης μια οθόνη OLED 6,9 ιντσών FHD+ (ανοικτή) με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Η Motorola φέρεται να έχει εξοπλίσει το Razr 2024 με το chipset MediaTek Dimensity 7300X, ενώ ο προκάτοχος του είχε το SoC Snapdragon 7 Gen 1. Στον τομέα των καμερών έχουμε δύο αισθητήρες 50MP + 13MP και μια selfie κάμερα 32MP. Ο ιστότοπος της TENAA αναφέρει έως και 16GB RAM και έως και 1TB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει την ημέρα κυκλοφορίας. Τέλος, η μπαταρία των 4.200mAh αναμένεται να παραμείνει όπως και στα προηγούμενα μοντέλα.

Η χρονική στιγμή της πιστοποίησης μας δείχνει ότι η Motorola μάλλον θα μείνει πιστή στο χρονοδιάγραμμα παρουσιάσεων που μας έχει συνηθίσει, και τα κινητά θα παρουσιαστούν επίσημα στις πρώτες ημέρες του Ιούνη. Αυτό βέβαια δίνει και λίγο χρόνο στη Motorola για να εδραιωθεί στην αγορά πριν από την ανακοίνωση των Fold και Flip της Samsung στις αρχές Ιουλίου. Τέλος, ενώ υπήρχαν φήμες ότι η Samsung θα παρουσίαζε φέτος ένα προσιτό αναδιπλούμενο, αυτό φαίνεται να αναβάλλεται κάτι που σημαίνει ότι το Motorola Razr 2024 θα είναι ένα από τα λίγα “προσιτά” αναδιπλούμενα τηλέφωνα της αγοράς.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R