Νέες φωτογραφίες μας δείχνουν ένα πραγματικά όμορφο Nothing Phone 2a

20 Φεβρουαρίου, 2024

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια σχετικά με το επερχόμενο Nothing Phone 2a είναι η σχεδίαση του. Μια αξιόπιστη πηγή δημοσίευσε πρόσφατα κάποιες εικόνες του κινητού, αλλά έπειτα έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι αυτές ήταν ανακριβείς. Τώρα η ίδια πηγή δηλώνει ότι έχει στα χέρια της τις πραγματικές εικόνες του Nothing Phone 2a.

Ο leaker Steve Hemmerstoffer και το SmartPrix δημοσίευσαν νέα renders του Nothing Phone 2a τα οποία και δείχνουν μια αρκετά διαφορετική συσκευή σε σχέση με τις εικόνες που είχαμε δει στο πρόσφατο παρελθόν.

Βλέπουμε τους αισθητήρες της κάμερας να βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον αλλά και οι δύο να είναι στο κέντρο της πλάτης της συσκευής. Σαφώς πιο πρωτότυπη σχεδίαση καθώς στις προηγούμενες εικόνες που είχαμε δει το κινητό έμοιαζε υπερβολικά με παλαιότερο iPhone.

Μπορούμε επίσης να διακρίνουμε τουλάχιστον τρία φώτα LED στο πίσω μέρος, τα οποία φυσικά είναι μέρος του φωτιστικού συστήματος Glyph. Και αυτό διαψεύδει τις προηγούμενες φήμες που ήθελαν το Glyph να μην υπάρχει στο νέο κινητό της Nothing.

Η SmartPrix ισχυρίζεται επίσης ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει ένα chipset Dimensity 7200 Pro κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια η Nothing.

Στα υπόλοιπα specs έχουμε δυο κάμερες των 50MP, μια selfie κάμερα 32MP και μπαταρία 50000mAh με φόρτιση 45W.