Νέο iPad 8ης γενιάς και iPad Air με τον πυραυλοκίνητο επεξεργαστή A14 Bionic!

16 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Apple παρουσίασε επίσημα το πολυαναμενόμενο iPad 8ης γενιάς και το 4ης γενιάς iPad Air στο event Time Flies και σίγουρα έκανε αρκετούς fans να τσεκάρουν ήδη τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Το 8ης γενιάς iPad τώρα έχει εξαιρετική οθόνη 10.2 ιντσών retina, FaceTime HD κάμερα και 8άρα κύρια κάμερα, αλλά και υποστήριξη Apple Pencil. Μάλιστα η μπαταρία του υπόσχεται 10 ώρες αυτονομίας με μια φόρτιση.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον Α12 Bionic ο οποίος φέρνει και μεγάλη αναβάθμιση στις επιδόσεις.

 

Σίγουρα το πιο εντυπωσιακό είναι το νέο iPad Air το οποίο φέρει και τις περισσότερες αναβαθμίσεις. Έχει μια edge to edge οθόνη Liquid Retina 10.9 ιντσών με ανάλυση 2360×1640 και εξαιρετικά λεπτά πλαίσια ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε τον νέο πυραυλοκίνητο επεξεργαστή A14 Bionic ο οποίος είναι και ο πρώτος που κατασκευάζεται στα 5nm. Έχει 6 πυρήνες και φέρνει μια αναβάθμιση στις επιδόσεις της τάξεως του 40% σε σύγκριση με τον προηγούμενο iPad Air ενώ και η GPU είναι επίσης 30% ταχύτερη!


Η κύρια κάμερα είναι η ίδια που έχουμε δει στα iPad Pro, έχει αισθητήρα 12MP και υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4Κ στα 60fps, 240 fps slow motion και βελτιωμένη σταθεροποίηση στο βίντεο. Η selfie κάμερα είναι 7MP και μπορεί να γράψει βίντεο 1080p στα 60fps. Το tablet έχει Wi-Fi 6, διπλά ηχεία και υποστηρίζει Apple Pencil ενώ η μαμά εταιρεία του έχει ήδη έτοιμο και το φανταστικό μαγνητικό πληκτρολόγιο στην λίστα των αξεσουάρ.

Το νέο iPad Air θα τρέχει το επίσης νέο λειτουργικό iPadOS 14 και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 599$ για την έκδοση 64GB Wi-Fi και τα 729$ για την Wi-Fi+Cellular.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R