Νέο “αφεντικό” στην σχεδίαση των smartphones της Samsung

2 Ιανουαρίου, 2023

Υπάρχει ένας νέος επικεφαλής σχεδιασμού στο τμήμα κινητών τηλεφώνων της Samsung. Λέτε να έρχονται μεγάλες αλλαγές στην σχεδίαση;

Ο Hubert H. Lee διορίστηκε από την Samsung για να ηγηθεί της ομάδας σχεδιασμού Mobile eXperience (MX) η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ορισμένων από τα πιο γνωστά προϊόντα της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων-ναυαρχίδων της σειράς Galaxy S.

Αφού υπηρέτησε ως επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes-Benz China, όπου επέβλεπε τις ομάδες σχεδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας τόσο στην Κίνα όσο και στις ΗΠΑ, ο Lee εντάσσεται σε έναν άλλο κολοσσό τον οποίο ελπίζει να βοηθήσει με τις φρέσκιες ιδέες που φέρνει.

Σύμφωνα με τη Samsung “Η μοναδική του οπτική θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της εμφάνισης και της αίσθησης του Galaxy, βασιζόμενος πάντα στην ξεχωριστή «γλώσσα» σχεδιασμού που ο κόσμος γνωρίζει και αγαπά”.

Πριν αρχίσουμε να βλέπουμε την δουλειά του Lee στα προϊόντα της Samsung σίγουρα θα χρειαστεί μάλλον τουλάχιστον ένας χρόνος.
Άλλωστε από τις διαρροές γνωρίζουμε ότι τα Galaxy S23 θα έχουν σχεδόν ίδια σχεδίαση με τα S22 ενώ και η σχεδίαση της σειράς Galaxy S24 έχει ήδη προαποφασιστεί και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.
Φυσικά δεν είναι απίθανο ο νέος σχεδιαστής της Samsung να ζητήσει μερικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής, αλλά σίγουρα δεν θα είναι τίποτα το «δραματικό». Οι κατασκευαστές τηλεφώνων προσπαθούν να παίζουν εκ του ασφαλούς κάνοντας μικρές μόνον αλλαγές από γενιά σε γενιά.

SAMSUNG

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R