Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ξανανιώνει στο “The Irishman” χάρη σε μια νέα τεχνολογία CGI!

27 Σεπτεμβρίου, 2019

Μια ταινία του Σκορτσέζε, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και έχει ένα διαστημικό καστ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα event για το δεύτερο μισό του 2019!

Το Irishman μας λέει την ιστορία του Frank Sheeran, ενός υψηλόβαθμου συνδικαλιστή ο οποίος έκανε και εντυπωσιακή καριέρα ως εκτελεστής της μαφίας.
Τον Sheeran υποδύεται ο Robert De Niro γεγονός που από μόνο του μας κάνει να ανυπομονούμε να δούμε την ταινία αλλά το καλύτερο είναι ότι πλαισιώνεται από έναν «γαλαξία» αστεριών όπως οι Al Pacino, Anna Paquin, Joe Pesci, Harvey Keitel και Ray Romano.

Το σενάριο της ταινίας ακολουθεί τον Sheeran από την ηλικία των 20 χρονών όταν πολεμούσε στην Ευρώπη κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιος νέος ηθοποιός για τα πλάνα αυτά. Αντίθετα χάρη σε μια νέα εντυπωσιακή τεχνολογία όλα τα γυρίσματα έγιναν από τον ίδιο τον De Niro!

Σύμφωνα με τον ίδιο η τεχνολογία αυτή περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό από κάμερες στα γυρίσματα ενώ ο ίδιος είχε μικρές τελείες στο πρόσωπό του ώστε να καταγράφονται όλες οι μυϊκές συσπάσεις και οι εκφράσεις στο πρόσωπό του.
Μιλώντας στο The Tonight Show μάλιστα έκανε χιούμορ λέγοντας ότι χάρη σε αυτή την τεχνολογία η καριέρα του παρατάθηκε για μερικές δεκαετίες ακόμη.

[youtube v=”WjNUzlDBEmU”]

 

Σίγουρα σύντομα θα ακούσουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για την τεχνολογία αυτή, αλλά για την ώρα ας απολαύσουμε το trailer του The Irishman.

[youtube v=”fjrzu37-ljI”]