Οι ειδοποιήσεις άπνοιας ύπνου του Samsung Galaxy Watch 7 και σε άλλες συσκευές

10 Ιουλίου, 2024

Τα νέα έξυπνα ρολόγια Galaxy Watch 7 της Samsung παρουσιάζονται σύντομα, και φυσικά έχουν φέρει προσμονή στους φίλους της κορεατικής εταιρείας. Τα νέα ρολόγια έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετές ημέρες με όλες τους τις λεπτομέρειες, και ήδη γνωρίζουμε ότι φέρνουν βελτιωμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας.

Σύμφωνα με το 9to5Google, μια από τις νέες λειτουργίες των Galaxy Watch 7, η παρακολούθηση άπνοιας ύπνου είναι ήδη διαθέσιμη σε παλαιότερα ρολόγια της εταιρείας! Αυτό είναι αρκετά περίεργο, μιας και συνήθως οι νέες λειτουργίες που έρχονται σε «φρέσκα» προϊόντα παραμένουν αποκλειστικές σε αυτά για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δεν είναι σαφές σε πόσους χρήστες έχει φτάσει αυτή η νέα ενημέρωση, αλλά προφανώς θα είναι διαθέσιμη για τα Galaxy Watch 4, Watch 5 και Watch 6. Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι χρήστες που φαίνεται να έχουν πρόσβαση στην νέα λειτουργία έχουν πρόσβαση στις beta εκδόσεις του λογισμικού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η άπνοια ύπνου είναι μια σοβαρή και διόλου ευχάριστη κατάσταση την οποία θα πρέπει να παρακολουθούμε και να ζητήσουμε φυσικά και την βοήθεια κάποιου ειδικού. Η ανίχνευση της άπνοιας από το ρολόι μας μπορεί να μην βοηθάει στην επίλυση του προβλήματος, αλλά τουλάχιστον μας ενημερώνει έγκαιρα για την ύπαρξή της ώστε να απευθυνθούμε στον γιατρό μας.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R