Οι νέες εικόνες του Xiaomi Mix Flip αποκαλύπτουν διπλή κάμερα και γρήγορη φόρτιση

11 Ιουλίου, 2024

Η Xiaomi ετοιμάζεται πυρετωδώς να παρουσιάσει τα νέα της foldable τα Mix Fold 4 και Mix Flip. Μάλιστα πρόσφατα το Mix Flip εντοπίστηκε στην λίστα με τα υπό πιστοποίηση κινητά της NCC, οπότε είδαμε και πραγματικές εικόνες του κινητού αλλά και λεπτομέρειες για την ταχύτητα φόρτισής τους.

Η συσκευή αναφέρεται με τον αριθμό μοντέλου 2405CPX3DG και από τις εικόνες είναι σαφές ότι το επερχόμενο clamshell smartphone θα διαθέτει δύο φακούς κάμερας σε κάθετη διάταξη. Επιπλέον η αναδιπλούμενη οθόνη έχει στην μέση της και μια selfie κάμερα.

Η καταχώριση επιβεβαιώνει επίσης ότι το επερχόμενο foldable θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67W, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που έλεγαν ότι το Mix Flip θα είναι ένα από τα ταχύτερα φορτιζόμενα foldable της αγοράς. Στην συσκευασία λοιπόν θα έχει τον φορτιστή MDY-15-EV ενώ στο εσωτερικό του θα υπάρχουν δύο μπαταρίες, 1145mAh + 3595mAh. Το Mix Flip της Xiaomi αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm ενώ το σύστημα διπλής κάμερας φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τον κύριο αισθητήρα 50MP OV50E και έναν δευτερεύοντα αισθητήρα 60MP OV60A με οπτικό ζουμ 2x. Για selfies, η συσκευή αναμένεται να διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 32MP.

Πρόσφατα, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι τα Xiaomi Mix Fold 4 και Mix Flip θα παράγονται στο “νέας γενιάς” εργοστάσιο Xiaomi Smart Factory στο Changping του Πεκίνου. Αυτή η εντυπωσιακή εγκατάσταση εκτείνεται σε 81.000 τετραγωνικά μέτρα και έχει τη δυνατότητα να κατασκευάζει έως και 10 εκατομμύρια τηλέφωνα ετησίως.

Η κατηγορία των foldables γίνεται σίγουρα πιο ελκυστική, καθώς τα μοντέλα που παρουσιάζονται επιτέλους είναι ανταγωνιστικά και στο θέμα του εξοπλισμού.
Η κυκλοφορία του Mix Flip από την Xiaomi πάντως είναι σίγουρο ότι θα φέρει ανταγωνισμό και στο νέο Samsung Z Flip6, και το μόνο σίγουρο είναι ότι η κορεατική εταιρεία θα πρέπει να ανεβάσει λίγο την ταχύτητά της γιατί σύντομα θα μείνει πίσω.

Huawei skin banner L
Huawei skin banner R